Serija o Kevinu Durentu dolazi iz Apple kuhinje

0
1134

Apple snima seriju zasnovanu na životu Kevina Duranta

Serija o Kevinu Durentu dolazi iz Apple kuhinje . Appleov program originalnih serija i emisija nastavlja da raste i raste, a najnoviji projekat koji je sada u razvoju je drama zasnovana na ranijem životu košarkaške NBA zvezde Kevina Duranta. Swagger će se fokusirati na omladinske košarke, njihove porodice i njihove trenere i na neki način će prepričati Durantova iskustva igranja košarke sa amaterskom atletskom unijom na području Vašingtona. Durant, koji trenutno igra za Golden Stejt Woriorse, nije nepoznat svetu zabave. On ima neverovatno popularan YouTube kanal. Prošlog meseca YouTube je potpisao ekskluzivan ugovor sa Durantovom kopanijom,Thirty Five Media koja će na platformu doneti više sportskih video sadržaja.

Serija Walking Dead gubi gledaoce

So excited to partner with Imagine and Apple on this series…much more to come @richkleiman @thirtyfivemedia https://t.co/ZC21fSkXIe

— Kevin Durant (@KDTrey5)

Serija o Kevinu Durentu , Apple sprema dosta TV serija

Iako još uvek nema više detalja o tome kada bi mogli da gledamo ovu seriju, Apple je dodao niz emisija u svoju liniju. Za sada postoji antologija serije pod nazivom Little America od pisaca The Big Sicka, svemirske drame Ronalda D. Moorea , sci-fi serije od direktora The Hunger Games. Tu je i drama od direktora La La Landa na kojoj se već radi. Takodje i dokumentarna serija proizvođača Rock of Ages i Steven Spielbergovog oživljavanja Amazing Storiesa.

Izvor: Variety

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here