Serija Lost je promenila televizuju zauvek

0
1512

Kako je serija Lost promenila sve

Serija Lost je promenila televizuju zauvek. Ako ste gledali televiziju 2004. godine, postoje ogromne šanse da ste bili opsednuti mega popularnom serijom Lost. ABC-ova dramska serija uzela je svet u svoje ruke, stvarajući strastvenu bazu obožavatelja koja je preselila ljude na internet kako bi razgovarali o svakoj sledećoj epizodi i razvijali razne teorije o njoj.

Ove 2018. godine to možda ne zvuči kao nešto posebno, ali važno je napomenuti da je ovo bila prva TV serija koja je osvojila srca i umove TV publike koja žive u dobu interneta. Nije bilo lako skupiti se na mestima kao što su Facebook, Tviter ili YouTube, jer, oni tada nisu ni postojali.

Ali deo fanova serije Lost je bio povezan sa drugima, i to je nesumnjivo bila serija koja je publici pružila dovoljno materijala za rad. Lost je bio pun likova koji su osvajali srca ali je bio i pun likova koji su izazivali mržnju. Doneo je takodje misterija za razmatranje, i divlje preokreta koji su šokirali publiku . Bez obzira da li ga volite ili mrzite, činjenica je da je to kulturna pojava koja je promenila način gledanja TV serije.

Zakrivljeni iPhone je budućnost kompanije Apple

Serija Lost je krenula, ostali su nastavili

A sada je došao trenutak da ovu kompletnu seriju pogledate na striming platformi Hulu. Današnji mladi su počeli da gledaju TV serije zahvaljujući novim naslovima. Medju njima su Breaking Bed, Walking Dead, Game of thrones i slični. Nekih od tih naslova su se prebacili i u video igre, drugi su počeli da ulažu ogromna sredstva u nastavke. Sve u svemu kao da film polako gubi neku draž i svi se okreću ka snimanju serija.

Jedna od serija koja je donela taj preokret je i serija Sopanovi. U Srbiji je trend gledanja serija doneo TV Pink sa serijama kao što su Mućke, Tropska vrelina, Čuvari plaže, Alo Alo, Mister Bin , Vrelina Akapulka. Ali to je bilo neko drugo vreme ali i neki drugi ljudi, tada je sve izgledalo drugačije. Sa mnogo manje pare sam bio mnogo srećniji, ali o tome u neko drugo vreme ali na istom ovom mestu.

Izvor:Gamespot

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here