Priča o igračkama 4 stiže na leto 2019

0
974

Omiljeni crtani film dobija dugo očekivani nastavak

Priča o igračkama 4 stiže na leto 2019. Dizni je konačno potvrdio da nam animirani film priča o igračka 4 stiže na sledeće leto. Diznijevi kreatori Kimmy Birdsell i Vincent Salvano najavili su na zvaničnom sajtu Toy Story da će 21. juna 2019. godine biti premijerno prikazan četvrti deo mega popularnog animiranog filma, priča o igračkama.

Inače Priča o igračkama 4 je najavljivana mnogo godina ranije. John Lasseter je prošle godine postao direktor filma i zamenio ga je Josh Cooley (Inside Out). Stepheny Folsom je odabran kao novi pisac nakon odlaska Rashide Jonesa i Vill McCormacka, koji je napavio “filozofske razlike” sa Pixarom.

Black Panther prvi film u bioskopima u Saudijskoj Arabiji

Priča o igračkama 4 je poslednja u serijalu

Pored toga, Don Rickles nije zabeležio bilo kakav dijalog za g. Potato Heada pre nego što je preminuo u 90. godini prošle godine. Još uvek ne postoji reč da li će Pixar zameniti Rickla ili ukloniti gospodina Potato Head iz filma.

Veruje se da Priča o igračkama 4 neće biti nastavak prethodnog dela već će ovaj film biti romantična komedija. Veliko je pitanje kako će to da ispadne. Takođe, se zna da će ovo biti poslednji deo ovog serija. Isti scenario čeka i film The Incredibles koji takodje neće imati nastavak.

Mislim da se Dizni pogubio sa Star Wars serijalom i sve je podredio tome. Veliko je pitanje šta će biti i sa tim projektom. Izbacivanje novog nastavka svake godine samo može da ubije tu franšizu. Svaki deo Toy Story filma je bio odlično prihvaćen i kod starije i kod mladje populacije. Velika je greška tek tako pustiti niz vodu jedan naslov koji su ljudi voleli. Dizni je kupio Pixar od Apple kompanije kojoj je sve novac a i sam Dizni se pretvorio u kompaniju kojoj je sve novac. Videćemo dokle će ovakvi potezi da je odvedu

Izvor:IGN


 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here