Netflix je pobedio celu filmsku industriju

0
828

Netflix je pobedio celu filmsku industriju . Režiser Džejson Blum misli da je bitka izmedju studija i bioskopa sa jedne strane i servisa kao što je Netflix sa druge strane, završena. Izgubila je filmska industrija.

Filmska industrija već dugo vremena vodi debatu kada treba ponuditi filmove van bioskopskih sala. Da li film treba ponuditi istovremeno? Posle nedelju dana? Posle nekoliko meseci? Blum je izjavio da su kompanije poput Netflix-a i Amazona pobedile stavrajući sopsteveni sadržaj.

Robot zida kuću brže od čoveka ( VIDEO )

Netflix je pobedio celu filmsku industriju

” Mi smo u filmskom poslu propustili šansu. Dok mi nismo uspeli da gledaocima damo ono što žele i očekuju, Netflix je izjavio sledeće ” Vi nastavite da se borite. Mi ćemo gledaocima da damo baš ono što oni žele a to su odlični filmovi kod kuće”. Istakao je Blum

Blum, koji je očigledno verna pristalica gledanja filmova u biskopima rekao je da je ovo sramota koja je zadesila filmsku industriju. Ali je izjavio i da više nema povratka. Ovaj režiser je inače poznat po horor filmovima kao što su “Paranormal Activity” i “Get Out”.

Izvor:Recode

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here