Netflix dodaje vrhunske horor filmove

0
1026

Netflix dodaje vrhunske horor filmove . Rast Netflix-a kao produkcijskog studija i distributera je toliko brz da je neverovatno pomisliti da je ova kompanija svoju prvu seriju napravila pre samo pet godina. Od tada, ova striming usluga je pružila veliku količinu originalnih filmova i serija iz svoje sopstvene produkcije. 

To, naravno, ima svoje prednosti. Nikada nije bilo toliko sadržaja lako dostupnih na jednoj platformi. Naslovi se dodaju gotovo svakodnevno. Nedostatak je što pored stalnog ubacivanja novog sadržaja, olako možete propustiti mnoštvo dobrih filmova i serija svakog meseca. 

Netflix

Netflix je oduvek bio odlično mesto za pronalaženje nezavisnih horor filmova ali izgleda da se ovaj servis zainteresovao i za velike horor filmove iz A prodikcije. Ovde Vam predstavljam dva horor filma koji su dobili odlične kritike na festivalima na kojima su učestvovali. U pitanju su filmovi Veronica i Ravenous.

Veronica – Horor film 2017

Veronica je španski horor film koji dolazi sa impresivnim “pedigreom” jer režiju potpisuje Paco Plaza. On je jedan od najistaknutijih španskih horor režisera koji je poznat po izuzetno uspešnoj horor seriji [REC]. Ovaj film je delom zasnovan na istinitoj priči koja se fokusira na tinejdžerku koja odlučuje da kontaktira mrtvog oca preko table za prizivanje duhova. Medjutim, ona slučajno priziva nekog drugog i ostatak filma se bori sa njim.

Veronikina mama ostavlja svoju ćerku da se stara o tri mladja brata i jednoj mladjoj sestri. Ono što deluje kao rutinski posao u čuvanju dece se pretvara u zaštitničku misiju.

Za samu priču se može reći da je klasična ali snaga ovog filma je u načinu kako je ona predstavljena. Paco Plaza jednostavno zna da prenese iskonski strah na filmsko platno.

Ravenous – Horor film 2017

Ovaj film je mešavina trilera i horora koji je baziran na preživljavanju od horde zombija. Naime, zombi virus se širi Kvebekom dok grupa preživelih putuje zemljom sa jednim ciljem, da preživi. Ova priča je dosta puta, da kažem “prežvakana”, u poslednjoj deceniji (The Walking dead). Medjutim, režiser Robin Aubert, se potrudio da ovoj priči da svoj lični pečat kroz seriju priča koje će dati ovom filmu nešto novo. 

Ravenous

Ako volite horor filmove, dajte filmu Ravenous šansu jer se sigurno nećete pokajati. Ne očekujte spore zombije kao u seriji “The walking dead”. 

Izvor:Gamespot.com

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here