Netflix dodaje 700 naslova u 2018 godini

0
946

U kompaniji Netflix se radi punom parom

Netflix dodaje 700 naslova u 2018 godini . Ove godine Netflix ima za cilj da doda oko 700 originalnih TV emisija i filmova na svoj servisu, prenosi Variety. CFO David Wells rekao je publici na konferenciji Morgan Stanleiy Technology, Media & Telecom danas da će kompanija ove godine potrošiti oko 8 milijardi dolara na sadržaj rekavši: “Nastavljamo da dodajemo sadržaj. Među tih 700 produkcija će biti oko 80 originala izvan SAD, kao što je nemački šou Dark.

Netflix dodaje vrhunske horor filmove

Netflix dodaje 700 naslova , premašio 110 miliona korisnika

Netflik je postigao nekoliko važnih poslova , preplavljenih partnerstava sa velikim imenima kao što su Ryan Murphy, Shonda Rhimes i braća Duplass. Takođe je nedavno uvećala prava na sci-fi produkciju filma Matt Reeves i nastavlja da razvija svoje komediju i animirane ponude. Prošlog meseca kompanija je najavila da se i dalje vidi značajan rast – dodajući 8,3 miliona klijenata u poslednjem kvartalu – i ima oko 110 miliona korisnika koji plaćaju pretplate širom sveta.

Uskoro stize The Witcher serija

Pored dodavanja više originalnog sadržaja, kompanija će se usmeriti više na marketing. Planira da ove godine potroši oko dve milijarde dolara, što predstavlja povećanje od preko 50 odsto u poređenju sa prošlogodišnjom potrošnjom. “Mislili smo da svaki dolar najbolje troši na sadržaj”, rekao je Vells. “Mislimo da je marketing multiplikator potrošnje sadržaja”.

Izvor: Variety

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here