Kreator Američke horor priče saradjuje sa Netflixom

0
1047

Netflix se pojačao

Kreator Američke horor priče saradjuje sa Netflixom. Tvorac besprekorne serije “American Horror Story” Ryan Murphy potpisao je višegodišnji ugovor sa kompanijom Netflix. Netflixovo osvajanje Holivuda se nastavlja, a onlajn streaming gigant potvrdio je u utorak da je potpisao višegodišnji ekskluzivni ugovor sa produkcijom Rajana Marfija.

Netflix dodaje vrhunske horor filmove

Murphy i njegov tim počinju sa proizvodnjom TV serija i filmova isključivo za Netflix od 1. jula 2018. godine. Prema podacima New York Timesa, a ugovor je vredan 300 miliona dolara.

Kreator Američke horor priče radi ekskluzivni sadržaj za Netflix

Pisac, režiser i producent poznat je u Hollywoodu kao tvorac (i producent, režiser i pisac) serija kao što su “Američka horor priča”, “Glee”, “Nip / Tuck” i “Feud: Bette i Joan” koje su se prikazivale na Fox i FX mrežama.

Netflix dodaje 700 originalnih naslova u 2018 godini

Iako će Murphy nastaviti da radi sa Foxom na svojim postojećem TV serijama, njegove nove serije i filmovi će biti ekskluzivni za Netflix od 1. jula.

“Istorija ovog trenutka me nije promenila”, rekao je Murphy. “Ja sam gej dete iz Indijane koji se preselio u Hollywood 1989. godine sa 55 dolara u džepu, tako da je činjenica da su se snovi ostvarili na tako veliki način, emotivno i preovlađujuće za mene”. Lično mislim da je Netflix napravio sjajan posao. Od ovog producenta se očekuje samo najbolje.

Izvor: Variety

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here