George R.R Martin ponovo odlaže novu knjigu

0
845

Slavni pisac u problemu sa vremenom

George R.R Martin ponovo odlaže novu knjigu.Autor George R.R. Martin zna da ste umorni od čekanja na njegov novi materijal, ali od Vas traži da budete malo strpljivi. Martin je odgovorio na pitanja fanova na njegovoj LiveJournal stranici preko statusa Winds of Winter, šeste knjige u popularnoj seriji A Song of Ice i Fire. Martin je rekao da napreduje u Fire & Blood, dvokomponentnoj enciklopediji za Pesmu leda i vatre. Plan je da završi prvi opus Fire & Blood pre nego što se vrati na The Winds of Winter, izjavio je autor.

Stiven Hoking – Neverovatne činjenice

“Prvi deo bi trebalo uskoro da završim”, napisao je Martin. “Drugi će tek biti započet.Većina Fire & Blood knjiga se sastoji od sporednih priča koje sam originalno napisao za The World of Ice i Fire. Skraćene verzije nekih od tih delova pojavile su se u knjigama “Princeza i kraljica”, “Ružbeni princ” i “Sinovi zmaja”, ali ovo su potpunije verzije dogadjaja, zajedno sa nekim poglavljima koja se nikad nisu pojavila. ”

Martin se nije oglasio kada se ocekuju Vetrovi zime , ali je naglasio da ce ove godine biti štampan samo prvi deo “Fire & Blood”. To znači da oni koji čekaju da saznaju šta se dešava nakon što je završen Ples sa zmajevima, koji je objavljen 2011. godine. Moraćete sačekati bar još godinu dana pre nastavka glavne sage.

George R.R Martin radi na novoj knjizi

Ovo nije prvi put da je Martin priznao da se dugo čeka na njegov nastavak. U januaru 2017. godine Martin je napisao da je mislio da će knjiga uskoro biti objavljena, ali je priznao da je i ranije pričao slične stvari.
“Još nisam završio, ali sam napravio napredak”, napisao je Martin. “Ali ne toliko koliko sam se nadao pre godinu dana kada sam mislio da je to učinjeno do sada. Mislim da će to biti posle ove godine. (Ali, hej, i prošle godine sam isto mislio.) ”

Igra prestola, popularna serija HBO-a zasnovana na seriji Pesma leda i vatre, takođe se vraća na TV u 2019. godine. Osma i poslednja sezona će završiti televizijski serijal koji se prikazuje od 2011. Da li će izdanje The Winds of Winter i finalna sezona “Game of Thrones” izaći u isto vreme? Ostaje da se vidi? To bi bio sjajan publicitet za obe strane.

Izvor: Variety

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here