Game of thrones poslednja sezona će biti najskuplja

0
833

Šta donosi poslednja sezona Game of thrones

Game of thrones poslednja sezona će biti najskuplja. Sa poslednjom sezonom Game of Thrones koja će se pojaviti u sledećoj godini, verni fanovi počinju da tragaju za raznim informacijama vezane za njihovu omiljenu seriju.Iako ima nekoliko detalja o tome šta bi moglo sve da se desi u poslednjoj sezoni još uvek se zaista ne zna koliko bi mogla epizoda da ima.

Bord direktora HBO-a je nedavno govorio na konferenciji u Izraelu i otkrio da potencijalni budžet za sezone ide na mnogo veću cifru od onog što je potrošeno na Game of Thrones kada je prvi put prikazan 2011. godine. “50 miliona dolara po sezoni je mnogo malo za ono što pokušavamo da napravimo. Za ovaj projekat je potrebno dosta više”, rekao je Francesca Orsi, pomoćnik The Hollywood Reporter-a.

Orsi je takodje spomenuo da mreža planira “tri, četiri, čak i pet spinoff-ova”. U januaru je direktor programa Casey Blois ​​izjavio da, iako je bilo više emisija u samom razvoju, fanovi ne bi trebali da očekuju da će sve doći do ekrana.

“Video sam neki uzbudljiv materijal”, rekao je. “Imamo stvarno sjajne pisce koji rade na tome, ali nema konačne odluke, tako da sam video različite verzije različitih stvari, ali trenutno nema indicija o tome kad bi se odlučilo o bilo kojoj od njih. ”

Netflix dodaje 700 originalnih naslova u 2018 godini

Game of thrones poslednja sezona , Game of thrones dobija spin-off

Prošle godine, tvorac knjiga po kojima je snimljen Game of Thrones ,George R.R. Martin izjavio je da radi na jednom od potencijalnih spin-offa sa producentom glavne serije Brianom Cogmanom. “Brianova serija će biti adaptacija, a ona će oduševiti većinu ljubitelja knjiga, mislim da je postavljena tokom veoma uzbudljivog perioda istorije Vesterosija, a ja ću s njim raditi na svakom koraku”

Završna sezona Game of Thrones će imati samo šest epizoda, barem tako se trenutno pretpotstavlja. Iako znamo da će izaći u 2019. godine, premijerni datum još nije objavljen.  Sezona 1-6 je premijerno prikazana u martu ili aprilu na HBO-u, dok je sezona 7 debitovala prošlog jula.

Izvor: Gamespot

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here