Black Panther obara rekorde , ništa neočekivano

0
886

Black Panther i dalje na vrhu liste

Black Panther obara rekorde. Black Panther nastavlja da dominira i postavlja rekorde na blagajnama. Marvelov film je zaradio 67,5 miliona dolara u američkim i kanadskim bioskopima ovog vikenda, čime je čvrsto ispred filmova Red Sparrow i novog filma Bruce Willisa Death Wish.

67,5 miliona dolara je odlično za treće mesto za zaradu trećeg vikend u istoriji bioskopa. Samo su ispred ovog filma po zaradi trećeg vikenda od prikazivanja Star Wars: The Force Avakens i Avatar.

Black Panther obara rekorde , popularan i van Amerike

Black Panther je sada u SAD-u i Kanadi zaradio 501.1 miliona dolara tokom prvih 17 dana, a svakog vikenda je bio broj jedan u bioskopima od njenog puštanja. Film se sada nalazi na 10. mestu najveće filmske zarade u istoriji , a 501.1 miliona dolara je bolji od svih prethodnih filmova Marvela do danas, osim 2012. godine za film “Avengers”.

Netflix potpisao ugovor sa kreatorom Američke horor priče

Crna Panter je takođe hit i van Američkog kontinenta. Ovaj vikend je zaradio 56,2 miliona dolara, što je uticalo na iznos od 396,6 miliona dolara. U kombinaciji sa više od 500 miliona dolara u SAD i Kanadi, Black Panther je doneo zaradu od blizu 900 miliona dolara.

Izvor: Variety

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here