Avengers: Infinity War u bioskopima od 24 aprila

0
1008

Novi Marvelov film u bioskopima

Avengers: Infinity War u bioskopima od 24 aprila. Sada smo na više od mesec dana od izlaska filma Avengers: Infinity War. Sa Black Pantherom se došlo do neverovatnog uspeha pogotova na bioskopskim blagajnama, ovaj novi Avengers film sada može doneti mnogo kompaniji Disney. Dizni je danas izbacio novi trejler za Infinity War, koja nas još jednom priprema za dolazak Thanosa i njegovog napada na Zemlju.

Nasuprot poslednjem trejleru, koja nas je upoznao sa Thanosom i pokazao kako Avengeri treba da ga zaustave, ova trejler objašnjava zašto je on pretnja. Thanos želi da uništi pola svemira, ali da bi to uradio, on mora da sakupi beskonačne kamenje.

The Evil Within 2 dolazi i u prvom licu

Disney takođe koristi trejler kako bi pokazao više interakcija između Avengersa, Čuvara galaksije i nezavisnih heroje poput Black Panthera i Doctor Strange. Svi će se udružiti da zaustave Thanosa u ovom filmu, pa ćemo nakon 10 godina u jednom filmu videti sve Marvelove superheroje. Iz tog razloga, postoje velika očekivanja od ovog filma koji će premijerno biti prikazan 27. aprila.

Avengers: Infinity War , Marvelov filmski maraton na AMC

Ako ste veliki obožavaoc Marvelovih filmova, imaćete mogućnost da uživate u neverovatnom filmskom maraton od 12 filmova na AMC-u, koji će trajati 31 sat i kulminirati poslednjim Infinity War filmom.

Ulaznice za taj masivni AMC maraton još uvek nisu u prodaji. Ako nemate šta da radite dan i po, možda bi bilo vredno proveriti sve o tome. Verovatno ćemo videti još trejlera za Infinity War pre nego što dodje u bioskope

Izvor: Variety

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here