Šta je PS Plus i šta nam on donosi?

0
1318

Šta je PS plus i da li trebate da ga imate ?

Šta je PS Plus? Danas svaka konzola ima neku vrstu online usluga. Možete je u potpunosti koristiti ali samo na besplatni pristup na mreži. Međutim, kada pogledate drugu stranu i platite pretplatu, vi dobijate pogodnosti koje nisu dostupne drugačije. PlayStation Plus je Sonijeva pretplata za sve stvari za Vaš PlayStation. Hajde da pogledamo šta sve dobijate sa pretplatom na ovaj servis.

Sačuvajte igre u “oblaku”

Jedna od pogodnosti PlayStation Plus pretplate je mogućnost da sačuvate svoje igre u oblaku tj cloudu. To je odlično jer će  Vam uštedi prostor na hard disku. Automatski ćete  osloboditi prostor za druge stvari. Osim toga, možete takođe pristupiti svojim podatcima sa  bilo kog mesta. Na taj način, ako ćete igrati igru na drugoj konzoli, vaše igre su uvek spremne za vas bez potrebe da nosite USB memoriju.

Besplatne igre

Ako želite da proširite Vašu biblioteku igara, pretplata za PlayStation Plus je odličan način za to. Kao pretplatnik ovog servisa, svakog meseca ćete imati nekoliko besplatnih igara koje možete instalirati i igrati. Pored dve PS4 igre svakog meseca imate i mogućnost dobijanja igara za PlayStation 3 i PlayStation Vita. Jednom kada ubacite igru u vašoj biblioteci ona će ostati tamo sve dok imate aktivnu PS Plus pretplatu.

Deljenje igara

Share play je odličan potez komapnije Sony. Ranije ste morali da pozovete prijatelja kući da bi ste uzivali u igrama na konzoli a sa Share Play-om je sasvim druga priča. Prvo, mozete emitovati svoju igru prijateljima ili deliti slike sa ekrana. Najbolja stvar je što možete pozvati prijatelja da preuzme kontrolu nad vašom igrom ili da se pridruži Vama u multiplejer modu čak i ako ne poseduje kopiju te igre.

Onlajn Multiplejer

Ako želite da igrate multiplejer igre, onda je pretplata za PlayStation Plus jedna jedina opcija. Doduše postoje i neke igre koje se mogu besplatno igrati online čak i ako nemate PS Plus. Međutim, ukoliko želite da odigrate najpopularnije naslove  onda ćete morati da imate Plus pretplatu.

5 stvari koje treba da znate o hyperloop prevozu

Popusti,popusti i samo popusti

Pored svih pogodnosti koje su do sada pomenute, uz PlayStation Plus pretplatu imate ekskluzivni pristup nekim ogronim popustima na PlayStation naslovima. Video sam neke vrhunske igre na prodaju, ponekad i za 80% jeftinije od pune cene. Ta vrsta štednje ima potencijal da nadoknadi troškove PS Plus pretplate u prilično kratkom roku.Cena PlayStation Plus pretplate može se razlikovati na osnovu načina na koji ga kupujete. Uglavnom je najbolje kupiti godinu dana unapred. U vreme ovog pisanja, godina PS Plus košta 59,99 dolara, što u proseku ispadne 5 dolara mesečno a ya tu cenu dobijate stvarno odlične ponude i naravno bespatne igre. To može izgledati puno u početku, ali ako uzmete u obzir sve besplatne igre i uštede koje ćete imati prilično se isplati na kraju.A povrh svega nema razmisljanja o diskovima i grebanjem.


Objasnilismo Vam šta je PS plus a ako želite da isprobate PlayStation Plus, uvek možete isprobati 14 dana besplatnog probnog perioda da biste videli da li je to ispravno za vas. Međutim, iz iskustva mogu reći da, ako imate novac, onda vredi svaki dinar tj dolar.

Izvor:Playstation

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here