Kako ukloniti ogrebotine na mobilnom telefonu

0
1809

Oštećenja na mobilnom – ima rešenja

Kako ukloniti ogrebotine na mobilnom telefonu. Da li znate koliko je jednostavno i lako ukloniti ogrebotine sa pametnog telefona? Pokazaćemo neke jednostavne trikove i koji će Vam ulepšati dan.

Pametne telefone koristimo skoro svuda i svakodnevno.Moguće je slučajno da ispadnu i tom prilikom dodje do sitnih ogrebotina. Posle toga,jedno od rešenja je zamena stakla ili tač skrina. Ali to može da Vas košta dosta.Međutim, postoje načini koji mogu ukloniti ogrebotine sa bilo kog pametnog telefona! Pokazaćemo vam neke trikove koji mogu lako ukloniti ogrebotine.

Kako Lego kockice utiču na decu ? (istraživanje)

Kako ukloniti ogrebotine na mobilnom telefonu

Pasta za zube

Verovali ili ne, ali tako je

Zubna pasta može efikasno ukloniti ogrebotine. U početku malo paste stavite na pamučni ili meku tkaninu. Potom lagano utrljajte na staklo. Nastavite sa procesom dok ogrebotina ne nestane.

Nemojte koristiti bilo kakvu pastu na bazi gela. Koristite samo originalnu belu pastu za zube.

Puder za bebe

Bebi prah takođe može ukloniti ogrebotine sa vašeg telefona. U početku mešajte dvokomponentni prah i jedan deo vode . Mešajte sve dok se ne formira gustu pastu. Onda je lagano utrljajte preko stakla.

Kreme za uklanjanje ogrebotina

Kreme za uklanjanje ogrebotina na kolima takođe mogu rešiti ovaj problem. Možete koristiti Turtle Wax, 3M Scratch i Svirl Remover.

Soda bikarbona

Ovo je vrlo jednostavan trik. Jednostavno pomešajte sodu u bočici sa malo vode i nanesite na ekran.

Biljno ulje

Biljno ulje se može koristiti za skrivene ili male ogrebotine. To je privremeno rešenje. Ako ga primenite na odgovarajući način, to će izgledati bolje. Samo malo spustite na ekran ogrebotina. Onda ga obrišite.

Ovo su neki praktični načini za uklanjanje ogrebotina na vašem pametnom telefonu. Ako znate neke druge efikasne načine i želite da pomognete drugima, komentarišite ispod. Možda im baš to pomogne u rešavanju problema.

Izvor: Engadget

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here