Kako ubrzati internet konekciju

0
915

Ubrzajte Vaš kućni internet

Kako ubrzati internet konekciju. Svi mi koristimo internet i to ga koristimo stalno. Koristimo internet ceo dan, i kod kuće i na poslu, u parku,kafiću. Brza i efikasna internet veza je postala od presudnog značaja za naš svakodnevni život. Spora i slaba veza danas može biti i frustrirajuća. S obzirom da sve više uredjaja u kući koristi internet konekciju, održavanje te konekcije postaje važnije nego ikad ranije.

Kako čuvati bitkoin i ostale valute

Kako ubrzati internet konekciju

 

Svi znamo da se problem sa brzinom internet konekcije može rešiti jednostavnim resetovanjem rutera. Ali, to u nekim slučajevima ne pomaže. Može da pomogne samo trenutno a posle nekog vremena stvari se vrate na staro. Medjutim ne bi trebalo da brinete, ovde ću Vam pokazati kako da ubrzate Vašu internet konekciju. Samo pratite ovaj jednostavna uputstva i nadam se da ćete uspeti.

Kako ubrzati internet konekciju na brz i lak način

  • Prvo, što treba da znate jeste da nikad ne postavljate ruter pored metalnih predmeta. Kao što su frižider ili mikrotalasna. Ovi objekti mogu dosta usporiti i oslabiti signal modema.
  • Postavite ruter ili modem blizu Vašeg laptopa ili PC računara .
  • Vaš modem treba postaviti na viši nivo. Na negde oko 2 metra visine.
  • Postarajte se da Vaš modem nema mnogo prašine na sebi, jer prašina može da uspori internet vezu. Čistite modem bar jednom nedeljno. 
  • Možda će ovo delovati čudno, ali stručnjaci kažu da su Wi-Fi mreže mnogo sporije gde ima dosta vode. Svi znamo da se ljudsko telo sastoji od 60 posto vode. 
  • I na kraju, pojedini stručnjaci napominju da treba zameniti starije svičere za internet jer i oni mogu praviti manje probleme u stabilnoj intenet vezi

Nadam se da sam barem nekome pomogao da otkloni probleme vezane za internet konekciju. Naravno, gledajte da Vaš Wi-Fi ima šifru. Ne da ga komšija ne bi koristio, već zbog svoje bezbednosti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.