Kako ubrzati internet konekciju

0
1072

Ubrzajte Vaš kućni internet

Kako ubrzati internet konekciju. Svi mi koristimo internet i to ga koristimo stalno. Koristimo internet ceo dan, i kod kuće i na poslu, u parku,kafiću. Brza i efikasna internet veza je postala od presudnog značaja za naš svakodnevni život. Spora i slaba veza danas može biti i frustrirajuća. S obzirom da sve više uredjaja u kući koristi internet konekciju, održavanje te konekcije postaje važnije nego ikad ranije.

Kako čuvati bitkoin i ostale valute

 

Svi znamo da se problem sa brzinom internet konekcije može rešiti jednostavnim resetovanjem rutera. Ali, to u nekim slučajevima ne pomaže. Može da pomogne samo trenutno a posle nekog vremena stvari se vrate na staro. Medjutim ne bi trebalo da brinete, ovde ću Vam pokazati kako da ubrzate Vašu internet konekciju. Samo pratite ovaj jednostavna uputstva i nadam se da ćete uspeti.

Kako ubrzati internet konekciju na brz i lak način

  • Prvo, što treba da znate jeste da nikad ne postavljate ruter pored metalnih predmeta. Kao što su frižider ili mikrotalasna. Ovi objekti mogu dosta usporiti i oslabiti signal modema.
  • Postavite ruter ili modem blizu Vašeg laptopa ili PC računara .
  • Vaš modem treba postaviti na viši nivo. Na negde oko 2 metra visine.
  • Postarajte se da Vaš modem nema mnogo prašine na sebi, jer prašina može da uspori internet vezu. Čistite modem bar jednom nedeljno. 
  • Možda će ovo delovati čudno, ali stručnjaci kažu da su Wi-Fi mreže mnogo sporije gde ima dosta vode. Svi znamo da se ljudsko telo sastoji od 60 posto vode. 
  • I na kraju, pojedini stručnjaci napominju da treba zameniti starije svičere za internet jer i oni mogu praviti manje probleme u stabilnoj intenet vezi

Nadam se da sam barem nekome pomogao da otkloni probleme vezane za internet konekciju. Naravno, gledajte da Vaš Wi-Fi ima šifru. Ne da ga komšija ne bi koristio, već zbog svoje bezbednosti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here