Kako saznati da li Vas neko prisluškuje

0
1444

Kako saznati da li Vas neko prisluškuje .  Prisluškivanje je danas neminovno. Prilikom skoro svake instalacije dajemo developerima razne mogućnosti da pristupe našim uredjajima. Ovde su samo neki od kodova kojima možemo proveriti da li nas neko prisluškuje. 

Kako saznati da li Vas neko prisluškuje

Samo pritisnite *#21# na vašem mobilnom telefonu da biste saznali da li su vaši pozivi, poruke i drugi podaci preusmereni. Na ekranu će se prikazati status različitih vrsta diverzija zajedno sa brojem na koji se informacije preusmeravaju

Kod *#62 #

Ovaj kod će vam pomoći da saznate gde se preusmeravaju pozivi, poruke i podaci ako ste u nekom trenutku nedostupni. Ovde postoje velike šanse da se glasovni pozivi preusmeravaju na jedan od brojeva operatera mobilnog telefona.

Kod ##002#

Ovaj kod se može koristiti za isključivanje svih oblika preusmeravanja sa vašeg telefona. Ovaj kod treba da koristite pre nego što krenete da koristite roming. Tada biste se osigurali da Vaša govorna pošta neće praviti dodatne troškove preko rominga.

Kod *#06#

Koristite ovaj kod da biste saznali IEMI broju.  Ovaj broj se može koristiti za praćenje vašeg uređaja ako je ukraden.

Džejms Bond kod za Android telefon

Ovaj specijalni kod omogućava nekome da prati Vašu lokaciju. Takodje tu je i mogućnost da se praćenje isključi. Proverite sve te mogućnosti pomoć sledećih kodova

za iPhone: * 3001 # 12345 # *

za Android: * # * # 4636 # * # * ili * # * # 197328640 # * # *

Izvor:TopBuzz

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here