Kako izbrisati istoriju pretrage na Instagramu

0
4574

Brisanje istorije pregleda na Instagramu

Kako izbrisati istoriju pretrage na Instagramu.Dok koristite Instagram, sigurno pretražujete različite stranice, korisnike i brendove. Takođe ste zainteresovani da pogledate svoje omiljene pevače i filmske zvezde.Sva pretraživanja i rezultati pretrage se čuvaju u aplikaciji za vašu dalju pomoć.Međutim, ako ne želite da koristite ove opcije , možete da izbrišete istoriju pretrage ako želite.Veoma je jednostavno izbrisati istoriju pretrage, a to možete učiniti za nekoliko sekundi.

Kako koristiti Instagram na najbolji način

Kako izbrisati istoriju pretrage na Instagramu , brzo i lako

Morate pratiti korake navedene ispod kako biste izbrisali čitavu istoriju vaših prethodnih ili trenutnih pretraga.

Pratite korake da lako izbrišete istoriju Instagram pretrage

Otvorite svoj profil na Instagramu. Ovde ćete videti ikonu u gornjem desnom uglu prozora Profil koji sadrži tri vertikalne tačke. (Ako koristite Android telefon ili tablet, prikazujeće vam ovu ikonu kao tri vertikalne tačke, a ako koristite Windovs telefon, on će vam pokazati pomenutu ikonu sa tri horizontalne tačke). Samo dodirnite tu ikonu da biste nastavili dalje.

Sada ćete biti u meniju Podešavanja gde morate da se pomerate dole dok ne dođete do nekoliko kategorija na dnu ove liste. Ovde ćete videti opciju “Obriši istoriju pretrage”. Dodirnite ovu opciju.

Pojaviće se poruka za potvrdu da li želite da uklonite istoriju pretrage ili ne. Morate dodirnuti svoju opciju “Da, siguran sam”. To će ukloniti svu istoriju za sekund, i to je to.

Sada možete proveriti da li ste uspešni uradili ovo

Izvor: Wired

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here