Kako da obrišete Instagram nalog

0
1474

Obrišite nalog na Instagram brzo i lako

Kako da obrišete Instagram nalog . Verovatno ste nalog na Instagramu otvorili da bi delili omiljene fotografije i viedo snimke. Možda ste u ovom servisu uživali do nekog trenutka a onda ste jednostavno rešili da je dosta bilo. Bilo da je razlog za to previše slika hrane i sličnih stvari ili ste shvatili da previše vremena gubite na Instagramu. Jedino rešenje je da obrište Vaš Instagram profil. Kako da obrišete Instagram profil je tema ovog članka gde ću Vam pokazati kako to i da uradite.

Stigao je Instagram Lite

Ako želite da napravite pauzu od Instagrama zbog ispita ili obaveza, možete da onemogućite svoj nalog. Ako definitivno želite da zauvek napustite ovu mrežu, možete jednostavno izbrisati svoj nalog. Onemogućavanje vašeg naloga samo ga čini neaktivnim sve dok se ne prijavite. Brisanje vašeg naloga uklanja vaš profil, fotografije, video zapise, komentare i sve ostalo. Pogledajmo obe opcije.

Kako da obrišete Instagram nalog

Prvio, ne možete onemogućiti svoj nalog iz mobilne aplikacije , tako da se morate prijaviti na veb lokaciju Instagram.com. Na početnoj stranici vašeg naloga kliknite na svoje ime da biste videli profil svog naloga.


Nakon toga kliknite na dugme Izmeni profil pored vašeg korisničkog imena.


Zatim kada skrolujete na dno ove stranice , kliknite na vezu “Privremeno onemogući moj nalog.”


Uspešno ste deaktivirali Vaš Instagram profil. Sada možete da se malo odmorite od slika i video klipova. Šta ako se predomislite i želite da ponovo aktivirate svoj nalog u nekom trenutku? Samo se prijavite na Instagram, a vaš nalog se ponovo aktivira.
Ako želite da napravite drastičnije korake brisanjem vašeg Instagram naloga, ni to ne možete da uradite putem mobilne aplikacije. Na veb verziji Instagrama, iditi na ovaj link da biste izbrisali svoj nalog. Kliknite na padajući meni i izaberite odgovor kako biste odgovorili na pitanje zašto brisate svoj nalog. Instagram pokreće nekoliko sugestija kako bi vas ubedio da ostanete.
Kliknite i to je to. Uspešno ste izbrisali nalog na Instagramu
Izvor:PC Mag

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here