YouTube TV dodaje i sportske kanale u ponudu

0
794

Šta dolazi novo na YouTube TV?

YouTube TV dodaje i sportske kanale u ponudu . YouTube TV je jedna od najboljih alternativnih rešenja za kablovsku televiziju. Cenovnik i lista kanala su u skladu sa ostatkom tržišta, ali pre nego što se moraju pozabaviti bagovitim interfejsom i ograničenim platformama, korisnici mogu koristiti YouTube interfejs koji poznaju i vole na praktično svakom set-top boxu.

YouTube plaća dodatno kreatorima za promociju

Prema objavljenom postu iz BuzzFeeda, stvari počinju da postaju još bolje. YouTube TV dodava kanale iz porodice Turner, koji uključuju CNN, Cartoon Network, TBS, TNT i Turner Classic Movies. Platforma takođe dobija nove sadržaje iz NBA lige i MLB, ali sve će to koštati: Počevši od 13. marta, cene za nove pretplatnike će se povećati na 40 dolara mesečno, plus opcionalni dodatci. Cene za postojeće pretplatnike očigledno da ostaju iste.

Izgleda da je BuzzFeed prekršio embargo na informacije.

YouTube TV dodaje i sportske kanale , Buzz-ov post prenosimo u celosti

Počevši od 14. februara, korisnici YouTube TV-a će moći da prate i TNT, Adult Swim, TBS, CNN, Cartoon Network, truTV i Turner Classic Movies, pored ključnih postojećih kanala kao što su ESPN, ABC , SAD, FKS, Fox News, E! i CV između ostalog.YouTube TV je takođe uzdizao svoju sportsku ponudu. Korisnici će moći da prate nacionalne utakmice NBA lige, NBA All-Star vikend, NBA Playoff utakmice, MLB Postseason igre, PGA Championship i UEFA fudbal. Takođe dodaje NBA TV, 24-satnu mrežu lige i MLB Network u vlasništvu Major League Baseball. Za dodatnu taksu, korisnici mogu dodati NBA League Pass, ligu uživo igricu usluge ili MLB.TV u svoj mesečni paket.

Da li sve ove dodatne usluge dolaze sa pretplatom? Zašto da ne, naravno. Korisnici moraju da se prijave za YouTube TV pre 13. marta da bi dobili trenutnu cenu od 35 USD mesečno. Nakon 13. marta, novi YouTube pretplatnici će platiti 40 dolara mesečno.Nova tržišta na kojima se YouTube TV uključuje: Lekington, Daiton, Honolulu, El Paso, Burlington, Plattsburgh, Richmond, Petersburg, Mobile, Siracuse, Champaign, Springfield, Columbia, Charleston, Harlingen, Vichita, Vilkes-Barre i Scranton.

Izvor: TopBuzz

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here