Youtube testira opciju slika u slici , izgleda dobro

Slika u slici opcija, sa Androida dolazi i na desktop veriju YouTube

0
795

Slika u slici konačno na YouTube

Youtube testira opciju slika u slici. YouTube bi mogao da primeni jednu od svojih najvažnijih multitasking funkcija za mobilne aplikacije u verziju za desktop. Platforma je počela testiranje reprodukcije slike u slici na desktopu, funkcija koja nastavlja da reprodukuje Vaš video unutar male plutajuće ploče kada se krećete na druge delove sajta. Dok god trenutno gledate ono što gledate, YouTube će se smanjiti i staviti u donji desni ugao dok pretražujete druge video zapise.

Budući da je to samo test, ipak je dostupan samo za vrlo mali broj naloga. Samo jedan novinar poznatog sajta Engadget ima trenutno pristup ovoj opciji. Taj urednik ima običan nalog bez pretplate YouTube Red, pa je sigurno reći da platforma ne daje Red pretplatnicima poseban tretman.

YouTube TV dodaje i sportske kanale u ponudu

Kao što možete videti u GIF-u ispod, minimizirana tabla ima Pause, Play i čak Next kontrole, tako da možete nastaviti da reprodukujete video posle video zapisa u pozadini. Klikom na naslov ispod malog panela vodite se na stranicu tog video snimka.

Youtube testira opciju slika u slici , kako to izgleda

Evo kako bi trebalo da izgleda…

Izvor: TechCrunch

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here