Yahoo mesindžer odlazi u istoriju 17. jula

0
814

Najstariji mesindžer se gasi uskoro

Yahoo mesindžer odlazi u istoriju 17. jula . AOL Instant mesindžer je otišao u istoriju 15. decembra prošle godine. Izgleda da je došao trenutak i za Yahoo messenger. Taj mesindžer je bio medju prvim uslugama ćaskanja. Yahoo mesindžer će biti ugašen 17 jula. Ako želite da preuzmete Vašu istoriju ćaskanja, možete to da uradite na ovom linku.

Najopasniji hakeri na svetu

Oath, kompanija u čijem je vlasništvu Verizon koja trenutno radi na Yahoo Messenger, nije objavila nikakve planove da je zameni nečim što bi moglo postati konkurent aplikacijama kao što su Viber ili WhatsApp.

Zanimljivo je, pre mnogo godina kada bi neko rekao “messenger”,odmah biste pomislili na Yahoo. Danas Vaš mozak automatski razmišlja o Facebook-u. Vremena su se definitivno promenila.

Yahoo mesindžer odlazi u istoriju 17. jula

Yahoo Messenger je krenuo sa radom 9. marta 1998. godine kao Yahoo Pager. 21. juna 1999. dobio je svoje rebrendiranje. Ali 17. jula 2018. godine, kada je predviđeno gašenje ovog servisa, Yahoo Messenger će imati 20 godina, 4 meseca, i 8 dana.

Oath je iskoristio ovu priliku da podseti sve na Yahoo Squirrel, aplikaciju za grupne pozive koja je trenutno u beta verziji. 

I sama kompanija Yahoo je imala dosta loših poteza u poslednje vreme. Verovao sam da Verizon ima ozbiljne planove za ovog internet diva ali sam očigledno pogrešio.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here