StumbleUpon prestaje sa radom 30. juna

0
759

Dovidjenja, StumbleUpon !

StumbleUpon prestaje sa radom 30. juna. Sve u svemu, 16 godina je prilično dobar period u svetu društvenih medija. Od pokretanja u 2002. godini, platforma StumbleUpon se gasi 30. juna. Tokom svog postojanja ova platforma je prikupila 60 milijardi objava i došla do 40 miliona korisnika. Neverovatni brojevi, zar ne ?

Koristite DuckDuckGo zbog bezbednosti

Svi koji su objavljivali linkove na ovoj platformi znaju kolika je bila moć StumbleUpon-a. Jedna od najvećih prednosti je bila jednostavnost , nudići pritom sadržaj jednim klikom. Sve to je dovelo do toga da eBay kupi StumbleUpon 2007.godine za 75 miliona dolara, ali nije uspeo da ga održi. Već 2013 godine, bivši suvlasnik StubleUpona ga kupuje od kompanije eBay tj. kupuje većinski deo

StumbleUpon prestaje sa radom 30. juna i prelazi na mix.com

“Od osnivanja ove platforme broj ljudi sa pristupom internetu porastao je skoro deset puta, a mobilni telefoni i društveni mediji su nam promenili život. Broj platformi za deljenje ili hostovanje sadržaja se značajno povećao, ali ipak nam je potreban bolji alat koji će nam pomoći da filtriramo eksplozivnu količinu sadržaja na internetu i pronađemo ono što nam je potrebno. ” navodi Geret Kemp, suosnivač StumbleUpona.

Dakle, StumbleUpon se gasi 30.juna a njegovi korisnici će biti prebačeni na drugu platformu mix.com

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here