SevenTorrents ugašen posle deset godina

0
741

Još jedan torent sajt je ugašen

SevenTorrents ugašen posle deset godina . Gašenje i nestajanje internet stranica sa torentima, postalo je svakodnevnica. I dok torent sajtovi nestaju, pirati traže alternativu. Ponekad se desi i da sajtovi prenesu svoje podatke na druge internet lokacije. Baš to se desilo u slučaju SevenTorrents sajta. Iako je većina upoznata sa sajtovima kao što su PirateBay,YTS ili KAT, moram da Vam kažem da SevenTorrents postoji više od deset godina. Do sada ga je posetilo preko 40 miliona posetilaca.
Instagram pokreće video servis

” Danas smo odlučili da se povučemo. Ali ovo nije kraj za Vas i nećemo Vas izneveriti. Imamo dobre vesti.”, ovako su započeli oproštajno pismo.

Vlasnici SevenTorrents-a odlučili su da svoju bazu podataka prenosu na prijateljsku lokaciju WatchSoMuch, što je relativno nova lokacija. Dakle, ako je neko imao nalog na SevenTorrents-u, njegov nalog će biti prebačen na njega.

SevenTorrents ugašen posle deset godina

“Vlasnici WSM-a su naši prijatelji i veoma su profesionalni, oni mogu postati broj 1 što se tiče filmova u narednih mesecima zbog onoga što nude”, rekao je SevenTorrents za TorrentFreak. Međutim, sumnje u vezi prenosa baze podataka i njegovog integriteta neće ići uskoro.

Za gašenje portala SevenTorrents, ne postoji jedan razlog. Uglavnom se to odnosi na stalne probleme ovakvih sajtova kao što su zabrane domena, žalbe na autorska prava, razna upozorenja…

Izvor: Fossbytes

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here