Playboy izbrisao stranicu sa Fejsbuka

0
791

Playboy se pridružio Tesli i SpaceX

Playboy izbrisao stranicu sa Fejsbuka.Playboy je zakazao saopštenje za štampu u utorak uveče kako bi objavio povlačenje sa Facebook-a. On je deaktivirao Playboy naloge kojima upravlja Playboy Enterprises, koji direktno utiču na oko 25 miliona pratilaca, navodi kompanija. Playboy postaje najnovija kompanija koja se uključe u poziv #DeleteFacebook nakon skandala. A u petak je Ilon Mask ukloni stranice Tesle i SpaceX .


Playboy izbrisao stranicu sa Fejsbuka

“Nedavna vest o Fejsbuku o mogućem lošem upravljanju sa podacima korisnika su učvrstila našu odluku o suspenziji naših aktivnosti na ovoj platformi u ovom trenutku”, navodi se u saopštenju. “Postoji više od 25 miliona fanova koji su u interakciji sa nama i našim različitim stranicama na Facebook, a mi ne želimo da budemo saučesnici u prikupljanju njihovih podataka.”

Autonomna vozila će prikupljati korisničke podatke

Iako Playboy sigurno ne drži ogroman kulturni uticaj kao nekada, brend još uvek ima određenu vrednost kod starijih generacija. Važno je napomenuti da su Playboy, SpaceX i Telsa i dalje aktivni na Instagramu, koji je u vlasništvu Facebook-a. Činjenica je da mnogi ljudi koji izbrišu Facebook takodje zaobilaze i Instagram.

Izvor:Theverge

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here