Piraterija dobija još jedan udarac u nizu

0
818

Gasi se sajt 123movieshub.to

Piraterija dobija još jedan udarac. Popularna veb stranica za stiming filmova 123Movies, koja je takođe funkcionisala kao GoMovies, zvanično je objavila svoj plan za prekidanje rada. Poruka objavljena na sajtu glasi da će za tri dana sajt biti oboren. Operatori piratskog sajta sada ohrabruju korisnike da poštuju filmsku industriju i izdavačke kuće tako što će plaćati filmove i TV serije.

OfflineBay je nova verzija TPB sajta kada niste povezani na internet

123movies

Ovo saopštenje dolazi samo nekoliko dana nakon što ih je Filmska asocijacija Amerike proglasila za “najilegalniji sajt na celome svetu”.Izvršni potpredsednik MPAA i šef globalne agencije za zaštitu autorskih prava, Jan van Voorn je rekao : “Trenutno, najpopularnija ilegalna lokacija na svetu je, 123movies.to (barem u ovom trenutku), posluje iz Vijetnama i ima 98 miliona posetilaca mesečno “.

Piraterija dobija još jedan udarac , sve manje piratskih sajtova

Nije to bio prvi put da je piratski sajt bio pozvan na nelegalne aktivnosti. Vijetnamska vlada je ranije dobila zvanične zahteve američkog ambasadora da krivično goni osobu koja stoji iza ovog sajta.

123Movies je takođe bio u crnoj knjizi predstavništva Američkog trgovinskog predstavnika, gde je označen kao Notorious Market. Ova veb stranica nastala je pre manje od tri godine i dobila veliku popularnost brzim tempom. Prema nekim izveštajima, to je pravni pritisak koji je primorao operatere da zaustave svoje poslovanje sa ovim sajtom. Međutim, još uvek nema nikakvog zvaničnog saopštenja o ovom slučaju.

Na njihovom sajtu stoji sledeće saopštenje za korisnike:

Hvala Vam.Mi smo Vam obezbedjivali linkove za filmove i serije godinama unazad.Sada je vremeda se oprostimo od Vas.Hvala Vam što ste nam bili prijatelj i hvala Vam što ste ostali ovako dugo sa nama.P.S Molimo Vas plaćajte filmove i serije, to bi trebalo da radimoi na taj način se zahvalimo ljudima koji stoje iza filmova i serija

-123movies tim

Ode još jedan sajt na kome se moglo naći sve i svašta od serija i filmova. Izgleda da dolaze loša vremena za pirateriju

Izvor:Fossbytes

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here