Pinterest uveo nove opcije , korisnici zadovoljni

0
863

Šta nam novo donosi Pinterest

Pinterest uveo nove opcije. Pinterest je mesto gde se ostvaruju snovi. Milioni ljudi se dnevno prijavljuju da planiraju venčanja, planiraju plan ishrane, i planiraju svoje izlete . Pinterest je možda pokrenut da napravi preokret na društvenim mrežama, ali svako ko je proveo barem malo vremena na ovom sajtu zna da je Pinterest zaista najbolji alat za produktivnost na internetu. Pinterest je mesto na kome se započinji planovi.

Samsung S9 najbolji telefon današnjice

Pinterest to zna, a vremenom je rekonstruisao svoj imidž kao destinaciju za planiranje i izgradnju vašeg života. Danas, pokreće niz novih funkcija osmišljenih tako da to iskustvo postane još lakše i korisnije. Počevši od danas, možete reorganizovati svoje pinove na Vašoj glavnoj stranici. Možete da preuredite ploče dok se pojavljuju na vašem profilu ili ih automatski sortirate po abecedi, datumu kreiranje ili poslednjim ažuriranim. U novembru, Pinterest je predstavio opciju dodavanja Odeljaka unutar pojedinačnih ploča, a sada možete i njih redefinisati. A kada završite sa setom igala ili ploče, možete ih arhivirati.

Pinterest uveo nove opcije , šta je u pitanju

Za korisnike, nove funkcije predstavljaju dugo očekivane alate za poboljšanje procesa pinovanja. Za Pinterest to predstavlja način da se korisnici zadrže duže. Ako aplikacija želi da uspe, potrebno je više od hiljada “ploča za venčanje iz snova” koje ukrašavaju ovu platformu. Trebalo bi da bude mesto za ljude da pretražuju, čuvaju i dele sve svoje ideje, sa pločama koje se ponovo vraćaju. Davanje korisnicima više kontrole nad njihovim stvarima stavlja ih na korak do te vizije.

Pinterest je uzeo najbolje od svih

Tokom vremena, Pinterest je tiho pozajmio najbolje ideje od ostalih sajtova. Preuzeo je  Googleovu ideju o pretraživanju zasnovanoj na kameri i primenio ga na vizuelni katalog recepata i modnih trendova i kućnog dekora. Preuzeo je Amazonovu ideju o e-trgovini sa jednim klikom i predstavljeno je “buy” dugme za kupovinu za korisnike koji direktno kupuju predmete koje im pinuju. Preuzeta je Instapaperova ideju o čuvanju članaka za čitanje kasnije. I dozvoljavanje korisnicima da reorganizuju svoje stvari, preuzete sa aplikacije kao što je Evernote, što olakšava planiranje, pretraživanje i organizovanje ideja.

“Kao vizuelni mehanizam otkrivanja, Pinterest se uvek fokusirao na donošenje vrednosti i korisnosti našim korisnicima”, kaže Lawrence Ripsher, viši potpredsednik kompanije Pinterest. “Ovi novi alati su karakteristike koje su od nas korisnici tražili. Mi smo tu da im pomognemo u planiranju i organizaciji svih aspekata života .”

Izvor: TechRadar

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here