Najbolji YouTube video konverteri u 2018. godini

0
3282

Najbolji YouTube video konverteri u 2018. godini . Lako je provoditi sate, gledajući omiljene video zapise kada imate stabilnu vezu sa internetom. Ali ako poželite da sačuvate omiljene video zapise, kako bi ih pogledali kasnije na računaru, tabletu ili mobilnom telefonu, potreban Vam je dobar YouTube video konverter.

Najbolji YouTube konverteri sadrže unapred definisane profile kako biste izbegli optimalne postavke formata, rezolucije i kompresije za Vaš uredjaj. Takodje Vam omogućavaju da sačuvate i konvertujete klipove u serijama, i da Vam omogući da izaberete gde će biti sačuvani kada se preuzimanje i konverzija završi.

Pročitajte još : YouTube uklanja napomene iz klipova

Preuzimanje video snimaka sa YouTube servisa je u suprotnosti sa uslovima korišćenja ovog sajta. Postoji i opasnost od kršenja autorskih prava ako video zapis nije objavljen javno.

Najbolji YouTube video konverteri , da počnemo


4K Video Downloader

Kada treba da preuzmete video zapise u odredjenom formatu, 4K Video Downloader bi trebao da bude prvi izbor. Za razliku od većine besplatnih YouTube video konvertera, ne postoje oglasi ili neželjene dodatne aplikacije koje treba instalirati. On je jednostavno odličan, fleksibilan program koji će preuzimati video zapise uz minimalne probleme.

Moguće je čak i konvertovati video zapise sa titlovima i napomenama i to u rezolucijama do 4K, naravno ako su dostupne u toj rezoluciji. Ovo su karakteristike koje inače možete pronaći samo u remijum softveru, ali su ovde dostupne potpuno besplatno. 4K Video Downloader takodje može da konvertuje video zapise sa mnogih sajtova pored YouTube-a, uključujući tu Vimeo i DailyMotion.

E sada malo i o lošim stvarima ovog odličnog softvera. To je relativno mali izbor formata konverzije. Video možete sačuvati u MP4,MKV i 3GP a audio u MP3,M4A i OGG. To će biti dovoljno za većinu namena, a Vi dobijate širok izbor kvalitetnih opcija (tačan broj će zaviti od kvaliteta izvornog videa) ali je velika šteta da WMV i AVI nisu dostupni. Ako izbor tipova datoteka pokriva vaše zahteve, onda nećete naći bolji YouTube video konverter.


Free YouTube to MP3 Converter

Free YouTube to MP3 Converter (koji dolazi iz odličnog DVDVideoSoft-a), je prilično jednostavan YouTube konverter za kopiranje zvuka iz video zapisa i preuzimanja na računar u formatu po Vašem izboru. Ovaj softver Vam omogućava da odredite više fajlova koji su spremni za konvertovanje i da imate pregledan interfejs koji Vam jasno prikazuje koje datoteke čekaju da budu konertovane. Čak postoji i mogućnost za preuzimanje celog kanala, jeste da duže traje ali je izuzetno korisno.

Ako imate dosta fajlova za konvertovanje, postoji i opcija za automatsko isključivanje računara kada se celokupni proces završi. Free YouTube to MP3 Converter je posebno koristan alat za muzičare koji možda žele da preuzmu numere kao podrška za gitaru ili neki drugi instrument.


Any Video Converter Free

Any Video Converter Free može da preuzme i konvertuje datoteke iz gotovo svih izvora, od CD-ova, lokalno pohranjenih datoteka ili lokacija za deljenje video zapisa kao što su YouTube, Facebook, Vimeo i LiveLeak.

Interfejs ovog softvera je odlično dizajniran, sa detaljnim opisom svake funkcije. Dok instalirate ovaj alat, biće Vam zatraženo da instalirate BiteFence (anti malver softver) i proširenje za Yahoo pretraživač. To nije odmah očigledno ali pratite proces instalacije pažljivo i odlučite da li Vam je to potrebno ili nije.


Free YouTube Download

Još jedan odličan alat iz DVDVideoSoft-a, Free YouTube Download, dolazi sa genijalnim opcijama za konverziju video zapisa koje mogu automatski da konvertuju Vaše datoteke nakon preuzimanja za gledanje na različitim uredjajima. Njegov interfejs je gotovo identičan kao kod Free YouTube to MP3. Pregledan i razumljiv sa naprednim podešavanjima. Tamo možete da podesite automatsko isključivanje računara kada se preuzimanje završi, preuzimate preko proksija i automatski unosite URL-ove.

Klikom na detalje formata datoteke, pored svake sličice dobijate veliki izbor opcija za izvoz. Kada to izaberete, kliknite ba dugme “Download” i Vaš video će krenuti sa obradom. Možete da preuzimate i konvertujete jedan video u isto vreme, bez nadogradnje na premijum verziju softvera.


Nadam se da sam Vam pomogao u izboru softvera za kovertovanje video materijala sa popularnih servisa. Ukoliko i Vi znate za neki dobar softver, objavite ga u komentaru ispod ovog teksta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here