Mobilno kockanje će zameniti tradicionalno

0
757

Mobilno kockanje ozbiljno preti da ugrozi rad kazina

Mobilno kockanje će zameniti tradicionalno . Kao i sa svim stvarima u poslednje vreme, mnoge aktivnosti koje radimo na internetu prebacile su se sa desktopa na mobilni. Da li je u pitanju čitanje vesti, odgovaranje na elektronsku poštu, dopisivanje na Facebooku, gledanje klipova na YouTubu, igranje igrica, pa čak i kockanje.

Bitkoin – Totem i tabu


Ali sa svim novim mogućnostima koje mobilni telefoni donose sa njima, još uvek se postavlja pitanje da li pružaju isto iskustvo kao i na desktopu, u smislu funkcionalnosti i korisnikovog užitka.
Drugim rečima, da li mobilno kockanje efikasno može zameniti tradicionalno online kockanje za računarom ili laptopom.

Za one koji nisu spremni da se prilagode promenama, kockanje na desktopu / laptopu ostaje omiljeno. Za druge, mobilno kockanje otvara novi svet mogućnosti, iako se pokazalo i prilično zgodnim. Zapravo, prema Casinos.co , studije koje je objavila SuperData Research u aprilu prošle godine, pokazuju kako se statistika za mobilno kockanje u SAD i Kanadi mnogo veća nego u Evropi. Pa ipak, na internetu i generalno, izgleda da nema mnogo debate o tome.

Znamo na kraju da živimo u doba uzbudljivog tehnološkog napretka, gde svako od nas živi brzo, tako da na neki način, definitivno ima smisla da pređemo na mobilne uređaje. Možemo igrati kad god želimo i gde god da se nalazimo, bilo da je u autobusu, vozu, itd. Zbog svega toga ćemo u ovom članku pogledati prednosti i nedostatke korišćenja mobilnog računara / laptopa posebno za kockanje u odnosu na četiri navedena faktora

Pitanje efikasnosti

Što se tiče efikasnosti, mobilni telefoni su značajno uhvatili korak sa performansama na desktopu i laptopu u smislu brzine i mogućnosti obrade veoma efikasnih aplikacija. Međutim, performanse ovih aplikacija na kraju se svode na dve stvari: dobra internet konekcija i dobar pametni telefon. Sa najnovijim verzijama smart telefona kao što su iPhone 7/8, Samsung S7 / S8 i drugi, to definitivno nije problem. Sa starijim verzijama, možda će se doživeti sporije učitavanje što zna da iznervira.

Bez sumnje, snažna internet konekcija ima puno razlike i poželjno je imati 4G konekciju.
Pošto se mnogi stariji telefoni ne mogu povezati sa 4G, možda ćete imati problema sa igranjem na starijoj tehnologiji uz sporu internet vezu. Definitivno nije prava kombinacija za igranje online slotova. Posebno pošto je svaka nova igra bolja, brža i vizuelno fascinantnije od prethodne!

Za razliku od mobilnih telefona, desktop računari su već godinama mogli da se bave novim igrama. Sve dok se redovno ažuriraju operativni sistemi i pretraživači.

Stoga, iako stariji telefon mogu da podrže većinu online slot igara, možda ćete morati da zamenite telefon novijim modelom pre nego što krenete da igrate najnovije.

Mobilno kockanje i korisničko iskustvo

Kada je reč o korisničkom iskustvu i dalje je to prilično svedeno na lično iskustvo. Međutim, ono što se ne može zanemariti jeste svestranost i olakšanje koje mobilni telefoni nude u smislu jednostavnog dizajna i visokokvalitetne grafike. Da ne pominjem najfrekventnije performanse prilikom preuzimanja mobilne aplikacije za igru.
Preuzimanje slot aplikacija na telefonu će nesumnjivo poboljšati vaše igračke iskustvo. Aplikacija je stabilnija, dobro dizajnirana i prilično jednostavna.

Jedina nedostatak za preuzimanje mobilnih aplikacija za slotove je problem prostora na telefonu. Igre za mobilne slotove zauzimaju značajan prostor, posebno ako želite da preuzmete pojedine igre na svoj telefon.

Kao posledica toga, ovo može predstavljati ograničenje broja igara koje možete preuzeti na svoj telefon, osim ako ne podržavate deinstaliranje i ponovno instaliranje igare svaki put, što, iako to ne mora nužno prouzrokovati gubitak napretka u igri zahvaljujući deljenju oblaka , i dalje je veoma dosadno i veoma nepraktično.

Jedan način da se ovo pokrene jeste da preuzmete aplikaciju iz kazina koja sadrži kompletnu biblioteku igara. Iako to možda ne garantuje da ćete pronaći sve igre koje želite, to bi mogla biti bolja opcija ako želite da sačuvate prostor na telefonu.

Dostupnost igara

Trenutno je dostupno više igara u kazinu na mobilnim uređajima nego na kompjuteru. To je rezultat povećanja broja mobilnih korisnika. Po izvornim igrama mislimo na igre koje su posebno dizajnirane i izgrađene za mobilno iskustvo.

Bonusi i promocije

Bonusi i promocije takođe mogu uticati na vašu odluku koju platformi birate. Odlučujući se da deponuje novac na mobilnoj verziji aplikacije  dobićete veće bonuse nego da se odlučite za desktop verziju.

Izvor: Medium

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here