Intagram je dodao odbrojavanje kao novu mogućnost

0
1525

Intagram je dodao odbrojavanje . Instagram je preuzeo priče (Stories) od najvećeg konkurenta Snapchat-a. Vremenom, ova platforma je davala sve od sebe kako bi ova mogućnost postala što poželjnija. Najnovija funkcija koje je dodata u Stories je odbrojavanje.

Pročitajte još : Kako koristiti Instagram na najbolji način

Instagram odbrojavanje

Ovo odbrojavanje omogućava ljudima koji gledaju priče da ostvare neku vrstu interakcije i predstavlja odličnu mogućnost koja se može koristiti u različitim prilikama. Jedna od prilika u kojoj možete koristiti odbrojavanje je rodjendan. U toj situaciji, biće prikazano tačno vreme do Vašeg rodjendana. Naravno, može se koristiti i za odbrojavanje do Nove godine. Verovatno je Instagram iz tog razloga baš u ovom trenutku dodao tu mogućnost.

Intagram je dodao odbrojavanje, evo kako da ga koristite

Ako želite da koristite ovu funkciju, proces je prilično jednostavan. Dodajte sliku na vaš Story, dodirnite nalepnice pa izaberite odbrojavanje (countdown) . Nakon toga je potrebno samo da date ime tom odbrojavanje i izaberete krajnji datum. Još je potrebno da znate da možete promeniti boju na odbrojavanju. Kada sve to završite, možete da promenite veličinu ovoj nalepnici i da je postavite gde god poželite na fotografiji.

Izvor: DigitalInformationWorld

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here