Instagram uvodi video pozive , ništa čudno…

0
907

Video ćaskanje je moguće i na Instagramu

Instagram uvodi video pozive. Facebook je danas objavio da Instagram, njegova popularna platforma za deljenje fotografija, dobija podršku za video ćaskanje. Uz još nekoliko novih funkcija. Kao što su suosnivač i izvršni direktor kompanije Mark Zuckerberg napomenuo danas u svom glavnom izlaganju na konferenciji F8, mnogi korisnici Instagrama-a već koriste funkciju uživo na platformi za ćaskanje sa prijateljima. “Ljudi koriste video uživo kako bi se družili”, rekao je. “Neverovatno je koliko ovi alati privlače druge korisnike.”

Stvari koje možete da nadjete na Dark webu


Instagram uvodi video pozive ali i AR

Kako izgleda video ćaskanje nije predtsavljeno, ali izgleda da je to prilično jednostavna funkcija koja će se širiti na postojeće alate za razmenu poruka u Instagramu. Pored ovih video ćaskanja, Instagram takođe ima poboljšanu karticu Istraživanje koje je, prema Zuckerberg-u, “više usmereno na stvari koje vas zanimaju.”

Ali to nije sve, Instagram takođe dobija podršku za Facebook funkcije AR-a .

Kompanija je objavila najavu na konferenciji za razvoj F8 u San Joseu. Gde je kompanija takođe objavila nešto srodne nove karakteristike: grupni video četovi u WhatsApp-u.

Ove nove funkcije će se pojaviti tokom narednih nekoliko nedelja.

Izvor:TechCrunch

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here