Instagram uvodi pozive i video pozive

0
793

Instagram testira uvodjenje poziva

Instagram uvodi pozive i video pozive. Popularna aplikacija za deljenje fotografija, Instagram, radi na dodavanju glasovnih i video poziva, nakon što su pronađene nove ikone u Android aplikacijskom paketu ove aplikacije (APK) .

Instagram je dodao funkcije vezane za razmenu poruka sa ostalim korisnicima,Instagram Direct,2013. godine. Ova funkcija je od tada porasla i postala robusnija dodavanjem mogućnosti slanja tekstualne poruke. Kao i ugrađivanje slične fotografije – funkcije prikazivanja kao Snapchat.

Kako koristiti Instagram na najbolji način

Instagram uvodi pozive , počinje da izgleda kao Fejsbuk

Ako kompanija doda ove nove funkcije poziva, ona će staviti Instagramovu funkcionalnost na isti nivo kao i matična kompanija Facebook i konkurent Snapchat.

Snapchat je ubacio video poziv od 2014. godine i Facebook je dodao audio pozive na svoju platformu 2013. godine, nakon čega slede video pozivi 2015. godine. Obe ove funkcije su mogle da dodaju dubinu aplikacijama za društvene mreže i izgleda da će Instagram uskoro krenuti tim putem.

Instagram je u poslednjih nekoliko godina dodao razne funkcije da bi se bolje nadmetao sa Snapchatom. Nazad u 2016 godinu, Instagram je pokrenuo svoju verziju priča koju su mnogi gledali kao direktnu kopiju Snapchatovih (Story) priča. Ovo je usporilo rast Snapchata, ali funkcije kompanije za razmenu poruka su i dalje popularne kod mlađih korisnika.

Izvor: TopBuzz

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here