Google otvara fizičke prodavnice , prva u Čikagu

0
945
Melbourne, Australia - May 23, 2016: Close-up view of Google apps on an Android smartphone, including Chrome, Gmail, Maps.
Google otvara fizičke prodavnice . Najnoviji plan kompanije Google je da otvori prodavnicu na dva sprata u Čikagu. Ako se to desi, to će biti prva trajna maloprodajna prodavnice te kompanije. Prostor bi obuhvatio oko 1300 kvadrata, kako prenosi Chicago Tribune. Šta su Google Play usluge i čemu one služe?
Chicago

Google otvara fizičke prodavnice , hardverski proizvodi glavni razlog

Kada se pogleda malo detaljnije, ovo je i očekivan potez kompanije Google. Razlog tome je sve više hardverskih proizvoda koji dolaze iz ove kompanije. Ranije su zakupljivali samo delove pojedinih radnji, u Americi i Engleskoj, kako bi predstavili svoje nove telefone, pametne zvučnike, Chromebook-ove…Sada je izgleda došao red da se otvore i vlastite prodavnice. Google je odbio da komentariše ovu vest. Medjutim, ranije su potrošili milion dolara za renoviranje lokala u Njujorku pa su na kraju odustali od te ideje. Izgleda da će ovog puta, ostvariti prethodne zamisli. Izvor: The Verge

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here