Flixster video se gasi, Fandango preuzeo sajt

0
1105

Fandango kupio Flixster video

Flixster video se gasi, Fandango preuzeo sajt. Flixster Video je zvanično nestao. Fandango je kupio ovu veb lokaciju u 2016. godini, a poslednjih nekoliko meseci je poslao korisnicima mejlove o isključenju. Ovu vest prenosi Android Police. Veb stranica više nije operativna. Ona sada samo preusmerava ljude na svoju mobilnu aplikaciju. Ona se i dalje može koristiti za dobijanje filmskih kritika i ulaznica.


Flixster video se gasi

Flixster je prvi objavio da se zatvara 2016. godine, nakon što ga je Fandango kupio zajedno sa podružnicom Rotten Tomatoes. Te godine, Fandango je kupio i video streaming uslugu M-Go, kasnije ga je ponovo preimenovao pod FandangoNow. Flikster Video, koji omogućava ljudima da pristupe kolekciji filmova UltraViolet, nije bio deo tog dogovora.

Najbrži auto na svetu je Aspark Owl

Isključivanje je počelo sa servisima koji govore kupcima da više neće moći da iskoriste digitalne kodove na sajtu za reprodukciju video zapisa. Tokom proteklih nekoliko meseci poslata je elektronska pošta koja podstiče ljude da prebace svoje Flixster račune na Vudu i Movies Everywhere gde da bi se uverili da ništa nije izgubljeno. Kompanija kaže da nije kasno za korisnike da to učine.

Flixsterovo zvanično saopštenje

Flixster Video više ne podržava otkup digitalnih kodova ili reprodukciju video zapisa u SAD. Dodatno, Flixster Video će zatvoriti svoju veb stranicu i obustaviti sve povezane operacije u Sjedinjenim Američkim Državama, efektivno 20. februara 2018. Međutim, i dalje ćete biti u mogućnosti da gledate sve video zapise u vašoj kolekciji i otkupite svoje digitalne kodove preko Vudu-a. Ako to već niste uradili, preporučujemo vam da se registrujete ili prijavite na svoj nalog na Vudu-u i da povežete svoju UltraViolet biblioteku sa Vudu nalogom.

A sada možete povezati svoj Vudu račun sa Movie Anywhere, novom uslugom koja na jednom mestu okuplja vašu filmsku biblioteku od Vudu i drugih velikih digitalnih prodavaca – kao što su iTunes, Amazon Video i Google Play – tako da možete gledati svoje filmove kad i gde želite. Televizijske emisije i neki filmovi trenutno nisu dostupni u Movie Anywhere, ali ćete i dalje moći gledati bilo koji od tih naslova u svojoj kolekciji na Vudu.

Izvor:The Verge

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here