Facebook prenosi utakmice Lige šampiona

0
725

Gledajte prenose Lige šampiona na Fejsbuku besplatno

Facebook prenosi utakmice Lige šampiona . Facebook je obezbedio prava za emitovanje UEFA utakmica u većini Latinske Amerike, javlja sama Uefa. Ovim potezom Facebook omogućava fudbalskim fanovima iz Latinske Amerike da prate svoje omiljene timove u Ligi šampiona i to potpuno besplatno.

Blackberry tužio Facebook

Facebook prenosi utakmice Lige šampiona
Ugovor uključuje besplatne prenose utakmica Lige šampiona i Super Cup utakmica. To uključuje 32 utakmice u sezoni. Svake godine, u tim takmičenjima učestvuje dosta igrača iz tih zemalja čineći ovo takmičenje izuzetno atraktivnim.

Facebook prenosi utakmice Lige šampiona

To je najnoviji pokušaj Facebooka da se bori za sportske prenose. Ova vest i ne treba da čudi ako znate da je Facebook u januaru angažovao Pitera Hatona, tada direktora Eurosport TV mreže. Ova mreža je već potpisivala slične ugovore sa sportskim organizacijama, tu pre svega mislim na NBA. Takodje je bitno da se zna da je i Tviter potpisao sličan ugovor sa MLB organizacijom. Striming usluge sportskih prenosa takodje ima i YouTube.

Sam ugovor, izmedju komapnije Facebook i UEFA organizacije je potpisan je na četiri godine, od 2018 do 2021.godine i ograničen je na špansko govorno područje. Ugovor kreće sa ovogodišnjim Super kupom.
Izvor: The Verge

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here