Apple music prestiže Spotify i postaje lider na tržištu

0
773

Apple music prestiže Spotify

Apple music prestiže Spotify. Kako stvari stoje, Spotify je na vrhu liste kada su u pitanju platforme za strimovanje muzike. Kompanija se prošlog meseca pohvalila da je uspela da dostigne 70 miliona pretplatnika. Međutim, izgleda da Apple Music brze dolazi do novih korisnika i spremna je da ih prestigne na Američkom tržištu još ovog leta.
To je prema izveštaju The Wall Street Journal  u kojem se  još navodi da Apple Music raste za 5% mesečno, naspram Spotify-ja koji na Američkom tržištu raste za 2%. Pod pretpostavkom da se ovaj trend rasta nastavi, moglo bi se desiti već ovog leta da Apple prestigne Spotifi na Američkom tržištu po broju korisnika

Apple je takođe potvrdio da su uspeli da steknu 36 miliona pretplatnika u svetu. Što je rast od 6 miliona pretplatnika od njihove prethodne objave u septembru 2017. godine gde su imali 30 miliona. Jedno je sigurno Apple ima izuzetnu prednost jer Apple Music uglavnom dolazi u paketu sa svakim kupljenim iOS uređajem, pa se korisnik lakše odlučiti za pretplatu kod njih.

4 Razloga zašto treba učiti JavaScript programski jezik

Medjutim Spotify ima prednosti

 

 

 

 

Međutim, Spotify ima i određene prednosti. Kao što su njihova partnerstva sa drugim kompanijama, nedavno sa Discord-om. U kojem je njihova aplikacija za strimovanje muzike dostupna u većem broju skidanja od Apple music aplikacije.

Mashable

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here