Xbox dobija podršku za miš i tastaturu

0
893

Miš i tastatura na Xboxu

Xbox dobija podršku za miš i tastaturu. Na zvaničnom blogu Microsofta u Poljskoj objavljen je podatak da će uskoro na Xbok One konzoli biti zvanična podrška za upravljanje pomoću tastature i miša. Stoga, Microsoft će svoju najnoviju konzolu još više približiti igračkom kompjuteru.

 

 

 

Na stranicama službenog bloga Microsofta u Poljskoj postojale su informacije da će miš i tastatura biti podržani na svim Xbox One konzolama. Iako je zapis vrlo brzo izbrisan, najverovatnije su ga autori jednostavno objavili pre nego što je trebalo. Zanimljivo je da kompanija takođe treba da prezentuje sopstvene periferne uređaje za igranje, sudeći po ovom zapisu.

Zarada na internetu za početnike

Xbox dobija podršku za miš i tastaturu jer gejmeri to žele

“Neki igrači više vole da osvajaju virtuelne svetove sa gejmpadom u rukama, a drugi, pre svega, cene preciznost kontrole mišem, tu su i oni koji ne mogu zamisliti igranje igara bez tastature. Xbox One konzola će imati mogućnost da udovolji svim igračima i to uskoro. ”

Interesantno je da su predstavnici Microsofta već dodirnuli temu podrške za tradicionalne PC periferije. Dakle, Phil Spencer je rekao da je ovo jedan od najčešćih zahteva igrača, o kojima Microsoft razmišlja. I u septembru, jedan od programera Xbox One X-a je rekao da će se podrška za ove uređaje uskoro pojaviti na konzoli. Međutim, niko nije najavio tačne datume.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here