Westworld igrica dolazi na mobilne telefone

0
701

Westworld i na mobilnim telefonima

Westworld igrica dolazi na mobilne telefone . Kao što je postao slučaj sa mnogim filmovima i serijama tako i HBO-ova hit serija Westworld dobija mobilnu adaptaciju igre. Od danas možete unapred da se registrujete za igru da biste dobili neke dodatne stvari kada se ona objavi. Da bude jasnije, što si više ljudi prijavi za ovu igru, dobijaće se veće nagrade kada ova igrica ugleda svetlo dana.

Trejler za Westworld drugu sezonu je stigao

 

Postoje četiri dostignuća, a svaki nivo otkriva nešto novo. Prvi nivo daje igračima šifru za Lavrence, koja je zapravo već otključana zahvaljujući 250,000 registracija ukupno do sada.  Drugi nivo, koji se dešava na 500.000 registracija, otključaće paket novčića i dragulja, dok treći nivo sa 750.000 registracija otvara osnovni paket hostova, a poslednji nivo otvara paket za kreiranje sa 1 milion registracija.

Šta donosi Westworld igrica

Igra se odvija da je igrač zadužen za upravljanje parkom u Westworld-u, gde ćete morati zadovoljiti i zabaviti goste različitim sadržajima. Ima malo zgrade, malo kraftovanja i malo simulacije, a meni izgleda kao da je Westworld igra iskopirana Fallout Shelter.

Izvor: Gamespot

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here