Vampyr prodat u preko 450,000 komada za samo mesec dana

0
760

Vampyr prodat u preko 450,000 komada za samo mesec dana . Focus Home Interactive, izdavač nedavno objavljenog Vampyr naslova, objavio je da je ta igra već prodata u 500,000 primeraka. Što znači da je u samo jednom mesecu igra prodata u 450,000 primeraka. Nema sumnje, ovo su odlični rezultati.

Vampyr

Izdavač je poslao saopštenje za javnost koje detaljno opisuje dosadašnja postignuća. Prema saopštenju za medije, nedelju dana od kada je Vampyr objavljen, to je bila igra u samom vrhu prodaje u zemljama kao što su Francuska, Velika Britanija i Nemačka. Oskar Guilbert, direktor kompanije DONTNOD Entertainment, nezavisnog francuskog developera koji je stvorio Vampyr, govorio je o uspehu naslova, rekavši: “Veoma smo ponosni, jer od njegovog lansiranja, ova igra je oduševila mnoge igrače. Naša uloga koproducenta će nam doneti dosta komercijalnog uspeha.”

Focus Home Interactive je rekao u novembru da je Vampyr koštao između 10 i 15 miliona evra, što iznosi oko 11,5 do 17,5 miliona dolara. Oni su tada takođe rekli da Vampyr mora da proda 500,000 jedinica da bi bio profitabilan a ako dodje do granice od milion primeraka da se može smatrati izuzetno uspešnim naslovom. 

Izvor :Tweak Town

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here