UFC 3 je dostojan naslednik

UFC 3 je odlična borbena igra sa dosta brutalnosti. U stvari, ne mislim da je većina borbenih igara blizu brutalnog kao što je UFC, osim ako ne uključite Mortal Kombat. Sistem nazvan Create-A-Fighter je neverovatan u ovoj igri. Koristeći EA Sports Game Face i ostale alatke u igri, igrači mogu da kreiraju likove po svojoj zelji. Igrači koji su igrali prethodni deo videće da je sistem sličan onom u UFC-u 2.

UFC 3 i sistem karijere

Kroz sistem karijere vodite svoj prilagođeni lik kroz borbe od nepoznatog borca ka finalnoj borbi da postanete najveći u UFC-u. Prezentacija Career Mode je upravo ono što biste očekivali od EA Sports igre, što znači da izgleda skoro poput UFC događaja na televiziji.Postoje delovi ovog moda koji bi trebalo da budu interaktivniji . Tokom svoje karijere, igrači imaju mogućnost da povećaju svoju statistiku, treniraju u teretani, da nauče nove poteze i promovišu predstojeću borbu. Jedino kada imate bilo kakvu interakciju sa ove tri opcije je kada ste primorani da završite zadatak prilikom učenja novih poteza.

PowerColor Red Dragon RX Vega 56 dolazi krajem marta

Kako karijera vašeg lika napreduje, rivalstvo će početi da se formira. Ovi rivali mogu biti borci koji su se kretali uz karijeru zajedno sa vama.

Kontrole

UFC 3 nije laka igra za napredovanje i igranje, zbog čega bi bilo lepo da su tako nešto prekopirali iz moda The Journey u FIFA igri i Madden NFL Longshot modu. Modovi u obe ove igre predstavljaju odličan način da naučite kako sa igračima imati kontrolu i mehaniku pokreta. Mod karijere u UFC-u 3 ne ulaže napore da nauče igrače kako da igraju igru, pretpostavljaju da tačno znate šta treba učiniti kada uđete u kavez. To neverovatno frustrira nove igrače, posebno one koji nisu upoznati sa UFC-om u bilo kom obliku. EA mora da uradi dosta napora da nauči nove igrače jer trenutni skup vodiča i tutorijala nije dovoljno dobar.

PS4 i Xbox One X

Performanse UFC 3 na Xbox One X su odlične. Fantastično radi na 1080p na 60fps. Postoje navodi u vezi sa verzijom PlayStation 4 Pro koja se ponekad zamrzava za nekoliko sekundi u sred borbe.

Izvor:TweakTown

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here