THQ Nordic kupio kompaniju Koch Media

0
812

THQ Nordic je danas objavio da su kupili Koch Media, matičnu kompaniju Deep Silver iza kojeg stoje naslovi poput Saints Row, Dead Island i Metro.

Ugovor vredi 149 miliona dolara i ponovo se udružuje sa THQ Nordicom sa Saints Rov i Metro-om, dva velika naslova koja su prodata kada je orginalni THQ propao. Kompanija je takođe najavila da u ovom trenutku neće biti restrukturiranja i da će Koch Media nastaviti da radi kao poseban entitet.

Nokia 7 Plus – Opis

THQ Nordic i Koch Media sada zapošljavaju preko 1.600 ljudi i trenutno poseduju 106 intelektualnih svojstava. Takođe rade na 50 igara u razvoju, od kojih je 17 do sada objavljeno.

THQ Nordic i Darksiders

THQ Nordic je poznat uglavnom po serijalu Darksidersa. Igra se odvija na postapokaliptičkoj zemlji gde je čovečanstvo izumrlo, a demoni i anđeli se bore za kontrolu Zemlje. Darksiders III, najnoviji deo u serijalu i trebalo bi da izadje tokom 2018. godine.

Kompanija je juče najavila da će doneti obnovljenu verziju originalne De Blob igre na Nintendo Switch konzole kasnije ove godine.

Izvor:PC Games

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here