This is the police dolazi na mobilne telefone

0
754

Ovo je policija dolazi uskoro

This is the police dolazi na mobilne telefone. Spisak na zvaničnom veb sajtu THQ Nordica pod odeljkom za predstojeća izdanja ima avanturističko-strategisjku igru. This is the police biće spremna za izlazak za 2018. godinu na iOS sistemu i Androidu. Ova igra je prvobitno objavljena za PC u 2016. godini pre nego što je stigla na PlayStation 4 i Xbox One početkom 2017. Ova igra je stigla i na Nintendo Switch krajem prošle godine i izgleda da će konačno napraviti skok na mobilne telefone ove godine. This is the police igrate u ulozi Jack Boida koji je šef policije koja upravlja Freeburgom. Postoji puno mikrosegmenata u glavnoj igrici, jer se priča odvija u stripu poput segmenata koju prati odlična jazz muzika.

Reddit medju prvima zabranio oglase za kripto valute

This is the police ,igra se na Switchu pokazala odlično

Interesantno je napomenuti da je na Nintendo Switch konzoli podržano igranje preko tač skrina.Primetili smo da se mnoge mobilne igre prebacuju na Switch koje zadržavaju punu metodu kontrole preko tač skrina i dodavanjem tradicionalnih kontroli preko dugmadi.

Takođe je bilo puno igara koje se pokreću na Switchu sa potpunom podrškom za touch kao što je L.A. Noire koji bi bio savršen na iOSu. This is the police će se sigurno dobro pokazati na iOS i Android zahvaljujući šemi za kontrolu dodira koja su već podržana na Switchu. Još uvek nije poznat datum izlaska ove igre ali se zna da će to biti ove godine. Na listi se pominju i iOS i Android verzije.

Izvor: TweakTown

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here