The Witcher saga prodata u 33 miliona primeraka

0
887

The Witcher saga prodata u 33 miliona primeraka . Serijal igara Witcher je izuzetno uspešan projekat koji dokazao veliku privrženost igrača ka kvalitetnim AAA RPG naslovima. Iza ove izuzetne igre stoji izdavač igara CD Projekt RED. 

Pročitajte još : PUBG ili Fortnite , koju igru odabrati

The witcher

Geraltova saga i dan danas ostaje jedna od najuglednijih triologija na tržištu. The Wild Hunt, se i danas dobro prodaje iako se pojavio pre tri godine. Iz kompanije navode, da se ova triologija prodala u više od 33 miliona primeraka do kraja 2017. godine. 

The Witcher saga prodata u ogromnom broju, reizdanje donosi još novca

“Što se same prodaje tiče, The Witcher 3 je pružio najveći doprinos prihodima od prodaje. On je doneo deset puta veću zaradu u odnosu na prve dve igre zajedno”, rekao je glavni finansijski direktor CD Projekta, Piotr Nielbowicz.   

“U kvantitativnom smislu, prodaja u 2017.godini je bila na vrhuncu prošlogodišnjih rezultata. Takodje, obe prethodne igre u Witcher triologiji su se takodje dobro prodavale”, nastavlja Piotr dalje. 

The Witcher 3 bi mogao da nastavi da se prodaje dobro zahvaljujući reizdanju sa novim poboljšanjima za PS4 i Xbox One. To će kompaniji CDPR donesti još dosta novca. 

Izvor: TweakTown

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here