Spyro Triology je odložen

0
803

Spyro Triology je odložen . Kako stvari stoje izgleda da će fanovi Spyro igara morati da sačekaju još malo kako bi uživali u igri Spyro triology. Prvobitno je najavljeno da bi igra trebala da se pojavi sledećeg meseca. Medjutim, developer Toys for Bob i izdavač Activision najavili su da je Spyro Reignited Triology odložen. Dobra vest je da će se igra ipak pojaviti pre kraja godine. Dakle igra je pri samom kraju.

Spyro je skoro spreman za avanturu

Direktor Toys for Bob studija, Paul Yan, je objavio vest o kašnjenju na sajtu kompanije. “Svi ovde u Toy for Bob smo ponosni što smo deo Spyro triologije posle toliko godina” istakao je Yan. “Duboko smo posvećeni tome da ova igra bude savršena, pa smo odlučili da datum objavljivanja ove igre bude 13. novembar 2018.godine.  Zaista sam se nadao da ćete ranije spasavati zmajeve ali triologiji je potrebno više ljubavi i briga. U novembru, kada igra izadje, sigurno ćete se složiti da se čekanje isplatilo.”

Spyro Reignited Trilogy je prvobitno trebalo da izadje 21. septembra, tako da je odlaganje manje od dva meseca. U suštini ovo će biti remasterizacija prvobitnih delova koja će biti prilagodnjena za nove konzole. Ovo neće biti samo HD remasterizacija već će tu biti i novih predmeta i novih video sekvenci. 

Za sada, Spyro Reignited Triology je potvrđena samo za PS4 i Xbox One konzole. To bi moglo da se promeni u budućnosti, jer je N. Sane Trilogija stigla do drugih platformi kao što su Switch i PC. Spyro Triology je odložen , ali samo na kratko. 

Izvor: SlashGear

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here