Spyro na PS4 , ekskluziva samo za Sony konzole

0
1121

Mali i simpatični zmaj se ponovo vraća na konzole

Spyro na PS4 , ekskluziva samo za Sony konzole . Remasterizacija starih izdanja popularnih video igara se i dalje nastavlja. Ovog puta na red je došao i mali simpatični zmaj koji je svojevremeno bio izuzetno popularan.

Navodeći više izvora koji su upoznati sa ovim projektom, portal Kotaku je u utorak objavio da Activision radi na remasterizacijim trilogije Spyro, koji će se pojaviti pre kraja ove godine. Slično kao Crash Bandicoot N. Sane Trilogija koja je izašla prošlog leta, remasterizacija igre Spyro će “predstavljati novo osvetljenje, animacije i kinematiku, kao i remasterizovani zvuk”. Takođe će postojati i novi način snimanja pozicije napretka u igri.

Hello Neighbor dolazi na PS4 i Nintendo Switch

Spyro se vraća na PS4

Izvori tvrde da će biti uključene sve tri originalne Insomniac igre: Spyro The Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! I Spyro: Year of the dragon. Očekuje se da će Activision objaviti remasterizovano izdanje u martu, a postoji šansa da će se prikazivati i sadržaj koji je prekinut od prvobitnih igara kada su debitovali na PS1.

Novi spyro samo za PS4

Kotaku izveštava da će remasterizovan Spyro biti objavljen isključivo za PS4, baš kao i trilogija Crasha. Ona će imati podršku za PS4 Pro i zvanično će se pojaviti u trećem kvartalu 2018 godine. Ako Activision može da zavrđi ovu igru za septembar, moći će da ga objavi na dvadesetogodišnjicu prvobitnog Spyro The Dragon.

Spyro na PS4 , spremna triologija

Iako ovo nije nigde zvanično objavljeno, Kotaku tvrdi da je trilogija Spyro jednogodišnja ekskluziva za PS4. Dakle, 2019, verovatno će početi da se prodaje i na drugim platformama. Očigledno je da je trilogija Crash povezana sa sličnim sporazumom, što znači da bi moglo biti dostupno i na drugim platformama ali u narednim mesecima.

Najzad, zmaj Spyro navodno radi studio Vicarious Visions – isti studio koji je pravio i Crash Bandicoot N.Sane Trilogy. Uzimajući u obzir kako je Crash oduševio nove-stare korisnike, postoje i velike nade za Spyro igru.

Ako ste bili fan ove igre , verovatno će Vas novo remasterizovano izdanje oboriti sa nogu.Ipak su i Crash i Spyro zasluzili da se ponovo vrate na naše konzole

Izvor:TweakTown

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here