Silent Hill 2 ima skrivene opcije

0
808

Silent Hill 2 ima skrivene opcije . Ne dešava se stalno da se otkriju neke nove mogućnosti u igrici koja je izašla pre 17 godina. Medjutim, baš to se desilo sa igricom Silent Hill 2, koja je izašla za Playstation2 davne 2001. godine. Inače, mogu da kažem da je ovo jedan od boljih naslova za tu konzolu. 

Tajna mapa na Silent Hill 2 igri

Silent Hill 2 ima skrivene opcije

Tviteraši punk7890 i Bigmanjapan, su otkrili tajnu mini mapu i funkciju Save Anywhere nakon što su završili igicu. Za ovu mogućnost morate da imate medjunarodnu kopiju igre, na Japanskoj verziji ovo nije moguće uraditi. 

Da biste otključali mini mapu, koja se pritom nalazi u gornjem desnom uglu, potrebno je dauradite sledeće. Prvo, kontrolor mora da bude postavljen na “2” pa se potom pritisne sledeća kombinacija dugmića “Start + L2 + kocka+ L3”. Nakon toga, trebalo bi da se pojavi mini mapa. Ako ne uspete iz prvog pokušaja, probajte još koji put.

Save anywhere je takodje dostupna tek kada prethodno završite igre, ali je kombinacija dugmića malo teža u odnosu na uključivanje mini mape. Evo kako se oključava ova mogućnost. U toku igre potrebno je dapritisnete sledeće tastere : ” strelica levo + leva analogna palica levo + desna analogna palica isto levo + L2 + L1 + L3 “. Kada budete isprobavali ovu mogućnost, budi uporni i strpljivi. 

Izvor:Eurogamer

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here