Rimejk System Shock igre nam dolazi u 2020 godini

0
1036

Popularni System Shock dobija rimejk

Rimejk System Shock igre nam dolazi u 2020 godini. System Shock je igra iz prvog lica iz 1994. godine koju je razvio Looking Glass Technologies a izdao Origin Systems. Igra je postavljena u svemirskoj stanici. Igrač preuzma ulogu bezimenog hakera koji pokušava da uništi zlu veštačku inteligenciju pod nazivom Sentient Hyper ,optimizovanu mreža pristup podacima, koje se obično naziva SHODAN.

Po mišljenju mnogih ovaj naslov je redifinisao pristup igricama iz prvog lica. Igra je donosila uzbudljivu blisku borbi, ali i klaustofobična postavka uticala da ova igra prodje dobro. Popularne franšize poput BioShock-a inspirisane su ovim dizajnom. Kada se rimejk ovog naslova pojavio na Kickstarteru,brzo je oborio sve rekorde.

Brat Pabla Eskobara pravi novu kriptovalutu

Naime posle dobijanja preko 1,3 miliona dolara na Kickstarteru od preko 20000 donatora,rečeno je da su sve prepreke prevazidjene i da se uskoro kreće sa radom na ovom rimejku. Stiven Kick, šef Nightdive Studios, rekao je da je programeri treba da napravi korak dalje i da projekat vrati na pravi put jer je tim pokušao da uradi mnogo. Nejasno je kakve promene je napravio ovaj studio.

Rimejk System Shock igre , šta kažu iz studija

Srećom, izgleda da je razvoj nastavio svoj put. U nedavnom razgovoru za PC Gamer ,direktor za poslovni razvoj Larry KUPERMAN iz Nightdive Studios ‘, otkrio je da igra sada cilja na 2020 godinu kada se može očekivati njeno izdanje. Kuperman je rekao o statusu projekta sledeće

Shvatili smo na osnovu povratnih informacija , da mi nismo išli u pravom smeru sa ovom igrom, što smo im obećali. To je ono što je stvarno izazvalo pomak u onome što radimo sada, što se vraća na ono što smo uspostavili i zastupali sa Uniti  demoom… Sve te stvari kao što su “znate šta bi bilo zaista cool, kako možemo prevesti ovo.” Razni ljudi su hteli da stave svoj otisak na ovu igru. Pošto je ovaj proces evoluirao u određenom vremenskom periodu, ona je rasla u složenosti i odustala od svog prvobitnog predstavljanja. To ne znači da bi tumačenje bilo loše, ali to ne bi bilo tačno viziji sistema Shocka … Naša namera je da pošaljemo tačno igru koja je obećana, sa onim što je obećano da možemo, u vremenskom roku koji će ga izvući što je brže moguće. Naša očekivanja je verovatno prvi kvartal 2020 ako se nastavi rad na igri dosadašnjim tempom. Mi smo takođe imali  neke nove interese od naših izdavačkih partnera, za koje je složenija i skuplja igra je nešto veći izazov .

Sjajno je videti da je System Shock Remastered ponovo u razvoju i ​​da ima novi termin za objavljivanje. Neizvesnost je bila razlog za zabrinutost mnogih pristalica jer, kada se igre stavi na čekanje, ponekad se nikada ne objavi, jer se studio zatvara ili postoje neki drugi problemi. Rimejk System Shock igre može da bude odličan potez. Ova vest će obradoviti nostalgičare. Sačekajmo još malo…

Izvor:Windows Central

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here