Resident Evil 7 na Switchu dolazi na oblaku

0
915

Capcom donosi igre na oblaku

Resident Evil 7 na Switchu dolazi na oblaku. Capcom je u ponedjeljak najavio da će Resident Evil 7 doći na Nintendo Switch u četvrtak, 24. maja. Njegova cena će biti oko 20 dolara. Ali postoji jedan veliki ulov za koji potrošači moraju da znaju.

Sve DOOM igre hakeri donose na Nintendo Switch


Resident Evil 7 na Switchu dolazi na oblaku

Igra će se strimovati preko oblaka, slično uslugama kao što su PlayStation Now i GeForce Now. To ozbiljno ograničava prenosivost Switch-a, a takođe postavlja pitanja u vezi sa digitalnim vlasništvom. U cilju proširivanja naslova, korisnicima će biti potrebna stabilna internet konekcija, što znači da će igranje u avionu biti nemoguće. U tom cilju, potreba za internet vezom će se ograničiti kada i gde vlasnici Switch mogu da igraju ovaj naslov.

Nije samo to problem, vlasnici Switcha će takođe biti povezani sa Capcomovim serverima. Ako serveri padnu, korisnici koji su kupili igru neće biti u mogućnosti da igraju igru. Dobra vest je da će se ova igra pojaviti i na PC računarima, što znači da će vlasnici imati odlično iskustvo u igranju Resident Evil igre. Igrači će takođe imati pristup svim DLC dodatcima, što je prilično dobro za 20 dolara koliko će igra koštati.

Pored toga, pošto se igri pristupa preko oblaka, praktično neće zauzimati prostor na Switchu. A sve što je potrebno za preuzimanje iznosi 45 megabajta. Capcom je najavio da će naslov biti dostupan u Japanu krajem ove nedelje. Nije bilo reči o tome kada će doči u SAD.

Izvor: Techno Buffalo

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here