PUBG uskoro uvodi odabir mapa, igrači prezadovoljni

0
899

PUBG uvodi velike promene

PUBG uskoro uvodi odabir mapa. Tokom prošle godine PUBG je dodao novu pustinjsku mapu pod nazivom Miramar. Medjutim ova mapa je izazvala određene kontroverze među igračima tako da su programeri najavili da će uskoro dodati alat za odabir mape.

Neki igrači su išli toliko daleko da su izbrisali Miramarove fajlove iz svoje igre samo da ne igraju tu mapu. To neće biti potrebno u budućnosti. Mada su PUBG programeri čuli krike iz gejmerske zajednice i dodali da će postojati selekcija mape za svaki region.

1Password će Vas obavestiti ako neko koristi Vašu šifru

PUBG uskoro uvodi odabir mapa jer su igrači to tražili

Ovo je ono što je Steam zajednica objavila: “Izbor mape je ono što igrači širom sveta zahtevaju. Vrlo ozbiljno shvatamo vaše povratne informacije. Takođe želimo da budete pažljivi u pogledu načina na koji implemetirate promene u PUBG-u. ”

Glavni problem dodavanja kartice za mapu je sledeći : “Da li bi dodavanje mape prouzrokovalo ozbiljno povećanje vremena za podudaranje različitih servera i režima?” ovo pitanje je rešeno kod programera koji su analizirali “desetine miliona borbi i razvrstali podatke servera, režima i vremena kako bi se osigurali da selekcija mape ne bi prekinula igru. Želeli smo da budemo sigurni da ćemo stvoriti rešenje koje bi bilo dobro za sve igrače iz različitih regiona, čak i one sa prirodno niskom populacijom servera. ”

Izvor:TweakTown

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here