PUBG obara rekorde na Steam-u kao niko do sada

0
870

Pubg dominira na Steam platformi

PUBG obara rekorde na Steam-u. Nije nikakva tajna da je PlayerUnknown’s Battlegrounds postigla fenomenalan uspeh, obarajući rekorde po prodaji i po registraciji igrača u poslednjih 12 meseci. Ali kako se kotira na Steam platformi? Prema Gabe Newellu (preko PC Gamer-a), PUBG je treća najveća igra po zaradi ikada na Steam-u.

Govoreći za vreme intervjua, direktor Valvea je pričao o tome kako su njegova istraživanja hardvera i softvera pomogla industriji igara. “Dakle, možete imati relativno novu igru kao što je PUBG,ima multiplejer opciju kao i druge multiplejer igre, tehnologiju kao i drugi, činjenicu da je Kina sada ogromno tržište za sve koji rade na razvoju PC igre – tako da PUBG  izadje niizčega  i postao treća najveća prodajna igra u istoriji Steam kompanije. Njihov bruto prihod uvećao se tri puta u prilično kratkom vremenu. ”

PUBG obara rekorde , napravio je neverovatne rezultate

Nakon što je devet meseci proveo u programu Steam’s Early Access, PUBG je pušten kao cela igra u decembru, što čini Newellovo otkriće još neverovatnijim. Ne znamo koje su igre iznad nje na listi , ali verovatno će biti naslova koji su već neko vreme bili u igri, kao što je Dota 2.

PUBG ima preko 26 miliona igrača

Kina, kako piše Newell, predstavlja ogromno tržište za PUBG, a njegov uticaj je uticao na mesečne ankete za Steam hardver. Igra je toliko popularna u toj zemlji da je Kineski jezik sada najčešći jezik među Steam igračima, dok Windows 7, koji i dalje koriste mnogi u azijskoj naciji, ostaje najpopularniji OS.

Što se tiče Valveovih igara, kompanija će konačno početi da pravi sopstvene naslove, umesto da se fokusira isključivo na tehnologiju i hardver. Ima nekoliko novih igara, ali je do sada otkrio samo detalje o Dota 2 kartici Artefact.

Napišite u komentarima i Vaš utisak o ovoj igri.

Izvor: TopBuzz

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here