PS Plus izbacuje PS3 i PS Vita konzole

0
752

PS 3 i PS Vita ostaju bez besplatnih ugovora

PS Plus izbacuje PS3 i PS Vita konzole. Iz Sony kompanije nam dolaze i neke loše vesti. Naime, Playstation Plus više neće biti dostupan za PS3 i PS Vita uredjaje. Vlasnici tih konzola još uvek ne treba da brinu. Ukidanje je najavljeno od marta 2019. godine. Trenutna ponuda od 6 mesečnih igara koja traje od osnivanja PS Plus servisa završiće se u februaru 2019. godine. Nakon toga, Sony će mesečno objavljivati po 2 igre samo za PS4 konzole.

Resident Evil 7 na Switchu dolazi na oblaku


Ovo se neće svideti korisnicima koji imaju starije konzole. Medjutim, postoje nagadjanja da će korinici PS4 konzola dobijati dosta bolje igre u mesečnim paketima.

Srećom, sve PS3 ili PS Vita igre koje ste preuzeli putem usluge PS Plus će ostati vaši sve dok zadržite svoj PS Plus nalog. Osim toga, izgleda da se usluga ili njene funkcije uopšte ne menjaju.

Osim što navodi da namerava da se “fokusira na PS4 naslove”, Sony nije dao puno objašnjenja zašto odustaje od ovih starijih platformi. S obzir da će tada PS4 proslaviti peti rodjendan očigledno je da Sony želi da Vas prisili da postanete vlasnik te novije konzole.  Ako su predviđanja analitičara tačna, to bi mogao da bude znak da Sony  planira da predstavi PS5 krajem 2019. godine.

Izvor:TechRadar

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here