Prvi PUBG mobilni turnir za 600,000 dolara

0
725

Prvi PUBG mobilni turnir za 600,000 dolara . PUBG Corp. i Tencent najavili su predstojeći PUBG Mobile “Star Challenge” turnir koji će se igrati za nagradni fond od 600.000 dolara. Star Challenge će uključiti najbolje igrače iz šest regiona: Severnu Ameriku, Južnu Ameriku, Evropu, Kinu, Koreju / Japan i ostatak Azije. Samo oni igrači koji imaju više od 1.000 pratilaca na društvenim mrežama mogu da učestvuju na turniru.

Popularni PUBG

Većinu impresivne nagrade od 600.000 dolara sponzorisana je od strane Samsung Galaxy Note 9, a PUBG Mobile je sada dostupan i na Samsung Galaxy Apps-u.

Ovaj turnir je velikom brzinom privukao preko 15,000 kandidata a prvih 20 timova iz šest regiona će se na kraju sastati u globalnom finalu. Regiionalna takmičenja su već pri kraju a oni zainteresovani za gledanje ovog turnira to mogu uraditi preko PUBG Mobile, YouTube kanalu. 

Prvo regionalno finale se održava danas i sutra u Kijevu, Ukrajini. Timovi koji prodju dalje će se medjusobno sastati na kraju godine u PMSC World Final-u u Dubaiju. 

PUBG mobilni turnir

Izvor: Fossbytes

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here